11 entry daha
  • keske baslikta ve entryde yazdigin gibi, cevabini verseymisin. cunku durumun altindan baska seyler de cikabilirdi. bircok kayinvalide evliligin 2. ayindan itibaren cocuk yapin diye tutturuyor. ne desen bos. artik oyle bir baski ki biz olecegizden tutun da, 'cocugun olmuyorsa'ya kadar gidiyor. yapinca da ya birden ortaliktan yok oluyorlar, ya da eve yerlesiyorlar. ıkisinin ortasini tutturan cok nadir var :) en guzeli kendine guvenerek cocuk yapmak, cunku basligin amaci dogru, buyukannelerin boyle bir zorunluluklari yok. ama ille ben bakicam diye yaptirimlari da olmasin lutfen.

    not: bir de anneanne/babaanne cekismesi de var, evlerden irak olsun. o bakmasin ben bakicam savasi.duydugumda sok gecirmistim. dunurlere alisir diye cocuga ben bakicam diye yirtiniyordu. hatta kizini, yegenini falan da ayarlamis, bir tek kendi tarafi bakacakmis, saka gibi.

    kisisel olarak yasli bir insanin bakmasindansa, cocuga guvenilir, orta yasli kendisi de anne olan bir dadi bulmak daha mantikli. buyukanneler denetim yapmak icin ya basinda bulunur, ya da ziyaret ederler.
491 entry daha
hesabın var mı? giriş yap