7 entry daha
  • başlangıç saati 15.30, türkiye'de yayınlanacağı kanal s sport olan futbol maçı, ingiltere'nin en büyük derbisi.

    mourinho denen gevşek geldiğinden beri united'a olan sempatimin tamamını bitirdi. liverpool da ligin en güzel futbol oynayan 2-3 takımından birisi. hocası müthiş bir adam ve oyuncuları, özellikle hücum üçlüsü de çok iyi futbolcular. umarım güzel bir maç olur ve sonunda kalesinin önüne otobüs çeken değil, güzel futbol oynayan taraf kazanır.

    skor tahminim: 1-2. salah 2 tane atmadan bırakmaz united'ı. united ilk golü atmayı başarırsa kalesini gole kapatabilir ama liverpool ilk golü atarsa muhteşem bir maç izleriz. united eğer salah, mane, firmino üçlüsüne açık alan bırakmak zorunda kalırsa çok zora girer o defans hattıyla.

    bir de rica ediyorum bu başlığın altında maç esnasında link istemeyin, düzgünce okuyalım maç hakkındaki entryleri. bu konuda şimdiden yardımda bulunayım, yarın maçı izlemek isteyen olursa en temiz linkleri buradan bulabilir. ingilizce yayın izlemeye razıysanız full hd ve akıcı link bulursunuz ki ingilizceniz varsa s sport'taki ikiliden çok daha iyi maç sunan insanlardan maçı dinlemiş olursunuz. hatta öyle ki evde digiturk'ün tüm spor kanalları bağlı olmasına rağmen bazen reddit'teki yayınlardan izliyorum maçları *

    ingilizce izlemeyeceğim derseniz de netspor falan var, artık herkes biliyor bu siteleri diye düşünüyorum.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap