4685 entry daha
  • oguzhan buralari muhtemelen okuyorsundur.. kac sezondur senin icin gucsuz denildigi halde, insan bir hirs yapar da biraz guc antremani yapmaz mi? umarim bir aciklama yaparsin bununla ilgili. bazi (doktor) yorumcular, yok senin vucut yapin bu, kaslanirsa yetenegi gider, cabuklugu gider gibi seyler soylemisti. keske bunlara bir cevap versen.

    gunumuzde bir cok beyaz yakali bile gymlerde kisisel antrenor tutup, yuksek meblaglar odeyerek, forma girmeye, daha fit gorunmeye, biraz kas yapmaya calisiyorsa, cenk tosun’un amerika tatiline kisisel antrenoru ile gitmesinin ‘vaaay gercek profesyonel’ cekilecek bir durumu yok bence, olmasi gereken bu. eminim ki kulube soylense, kulup karsilar zaten masrafi. simdi boyle bir ortamda, senin bir kisisel antrenorun var mi merak ediyorum. varsa da birak o antrenoru, belli ki ise yaramiyor.

    gelelim kontrat meselesine. yenileme yapilmiyor ve sen bir roportajda ufak bir konu var cozulmesi gereken onu bekliyoruz demistin. bu konu arsenalin alacagi pay mi yoksa gercekten fener’e imzayi attin mi simdiden, performans dusuklugu sebebi bu mu merak ediyorum. performans dusuklugunden cok, sende bir mental dusukluk var gibi.

    sozluk formatinin icine ettim ama sen de su konulari bir anlat artik lutfen.
2513 entry daha
hesabın var mı? giriş yap