• 5. grand slam olarak nitelenen, atp ve wta takviminin ortak turnuvalarından bnp paribas açık indian wells'de başladı.

    uzun zamandır sözlüğe yazmıyordum. turnuva oldukça keyifli başladı ve aynı kıvamda sürüyor. iki kelam etmek elzem oldu.

    özet niyetine bazı öne çıkan satır başları:

    - uzun zamandır beklediğimiz, kortlarda izlemeyi özlediğimiz iki isim; serena williams ve victoria azarenka indian wells'de tenise döndü! serena hamilelik nedeniyle ara verdiği tenise dönüş turnuvasının ilk turunda diyas'ı, 2. turunda da seri başı isimlerden bertens'i zorlansa da set vermeden yenmeyi başardı. 3. turda rakibi ablası venus oldu. kardeşler, 1998'den sonra ilk kez 4. turdan önce karşılaşacaklar. 20 yıl yani. hey maşallah!

    vika ise ilk turda watson karşısında rahat kazandı. dün stephens'le oynayacağı 2. tur maçı yağmur nedeniyle bugüne sarktı.

    - yükselen yıldızlardan osaka ilk turda sharapova'yı, ikinci turda da radwanska'yı kolay geçti. elbette basın sharapova maçını masha'nın kaybetmesi üzerinden verdi ancak rus oyuncunun maç kaybetmesinin artık haber değeri var mı emin değilim. krediyi osaka'ya vermeyi tercih ediyorum.

    - erkeklerde 3 nolu seri başı dimitrov 2. turda verdasco'ya üç sette kaybetti. bulgar oyuncu ilk turu bye geçmişti.

    - tek erkeklerde fognini, vinolas, dzumhur, rublev elenen seri başları oldular. shapovalov ve tiafoe gibi ilerlemesi beklenen isimler de erkenden havlu attı.

    - tek kadınlarda da sürpriz sonuçlar alındı.

    ilk turda cornet'yi geçen 18 yaşındaki sofya zhuk, 2. turda 18 no'lu seri başı rybarikova karşısında 11 maç puanı harcadıktan sonra mağlup etti.

    22 yaşındaki abd'li sachia vickery'de inanılmaz bir geri dönüşe imza attı ve 2-6 0-3 ve 0-40'dan çevirdiği maçta muguruza'yı turnuva dışına itti. maç sonunda verdiği wakanda selamı maç kadar konuşuldu.

    kontaveit, keys, pavlyuchenkova, cibulkova, barty, strycova, sakatlıktan dönen kuznetsova, mertens ve konta elenen seri başları oldu.

    - tek kadınlarda şu ana kadar oynanan maçlar arasında en çekişmeli geçeni kvitova-putinseva maçıydı.

    3 saat 17 dakikada (sezonun şu ana kadarki en uzun ikinci maçı) süren karşılaşmayı 6-7 7-6 6-4 kazann petra, 66 winner üretti, 78 basit hata (18'i çift hata) yaptı ancak maçı kazanmayı bildi. kaçıranlar için özet

    - makarova kerber karşısında ilk seti aldıktan sonra maç yağmur nedeniyle ertelendi.

    - novak djokovic, avustralya açık'tan sonra ilk kez korta çıkacak. rakibi taro daniel.

    - seri başları halep, wozniacki, garcia, vandeweghe, zhang, pliskova, , mladenovic, venus, goerges, svitolina, gavrilova iki sette, ostapenko, son şampiyon vesnina, navarro ve sevastova üç sette kazandılar.

    tek erkekler ana tablo

    tek kadınlar ana tablo

    iyi seyirler.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap