10 entry daha
  • instagram'da mina başaran ölümsüzdür diye hesap açmışlar, tüm ülke yas tutuyor. bir üstteki entariye göre kendisi modern güçlü türk kadını figürü olduğundan bir kayıp olarak değerlendirilmiş.

    arkadaşlar kusura bakmayın da sizin kafanız mı güzel? kız kendi hayatını kendi çapında yaşayan biri. kendini bir ideoloji veya tutku için feda etmiş, insanlığa ya da topluma herhangi bir faydası, bir buluşu, bir fikri bir şey yok yani. uygarlığı yukarı taşıyormuş gibi kadını putlaştırmanıza anlam veremiyorum. böyle düşünüyorsanız uçakta bulunan diğer arkadaşları için aynı şeyleri niçin söylemiyorsunuz? holdingin, uçağın sahibi olduğu için mi bu ayrıcalık?

    uçağın kaza başlığında kendisi ve arkadaşları için üzüldüğümü belirtmiştim hala da öyle fakat yine o başlıkta bir yazarın yaptığı tespite hak veriyorum tepkileri gördükçe. yapılan burjuva yalakalığı gerçekten de türkiye alt/orta sınıfının bir özeti. milliyetçi biri değilim fakat zorunda olduğu için şehit olan askerin bu kadından daha az ilgi görmesi beni üzüyor.

    onlarca hayırsever, filantrop varken dikkatlerin o insanlara yönlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap