7 entry daha
  • ya oğlum siz de ne kurcalıyorsunuz. kız trt'de yağlı kapı bulmuş, yağmur yağarken küpünü dolduruyor. senin elektrik faturanla sana masal anlatıyor.

    ekmeğinin peşinde. osmanlı, abdülhamit ıı, kayı boyu, oğuzlar, dirilişler, şahlanışlar bu ara popüler işte. kız da programını yapıyor. arada kitap mitap da çıkarıyor sakalına bakıyor. kim ne yapsın gerçek tarihi? duymak istediklerini veriyor malum kitleye, hem de devlet televizyonunda. suyu bulandırmayın canım siz de. bunun çakması bile çıktı, bu aralar o derece popüler bu sarışın tarihçiler :)

    ha unutmadan bir de kel var bir tane. sanat tarihçisi mi ne? o da sonradan iyi yanladı malum kitleye. o da dolduruyor küpünü. yiyin efendiler yiyin. döner elbet bu devran.

    edit: entry tutmus. bu vesileyle trt ekranlarindaki dizilere de dikkat cekerim. surekli belli tiplerin rol aldigi ve bir ikisi haric kimsenin izlemedigi diziler. ozel kanallarin 13 bolum tahammul etmeyecegi dizilere trt onlarca bolum cektiriyor. o yagli kapidan kim nemalaniyor onu da sektorun icindekiler bir zahmet anlatsin. bir network analizi ile o iliski aglari cok fena ortaya cikar ama neyse. ısimdeyim gucumdeyim. anlayan anladi zaten trt dizilerinin fix oyuncularini ve yapimcilarini az cok.
382 entry daha
hesabın var mı? giriş yap