• şimdi artık belli oldu ki bu arkadaşların paraları var. ama olmasa da bulup buluşturuyor kredi çekiyor altın bozduruyor bir şekilde buluyorlar. mevlam da kapısına gelen aç insana 5 tl vermeyip sırf yanında yöresindeki kazanıyor safsatasına inanıp parasını gömen bu vatandaşların ekonomiye kazandırılması lazım. artık bunu görmeliyiz. ssg kanzuk falan bunlar sözlüğe reklam alarak götürdüler biz de bu paraları bir türlü bitmeyen ve dolandırılmaya doyamayan çomişoların paralarını değerlendiriyoruz. en azından paranın gittiği yer değerli bir yer olur herkes yurt dışı, hoşlandığı kıza şekil yapma hayallerini gerçekleştirir.

    şimdi gerekenler
    bir adet tipi bozuk alfa erkeği sözlükte çokça varsınız biliyoruz aynaya baktığınızda brad pitt sanıyorsunuz ama tipiniz çoğunuzun bozuk arkadaşlar lütfen rica ediyorum. alfa gibi görünmeniz gerekecek onu hallederiz.

    bir adet beyaz tenli sena, nur, kübra, büşra, ikra gibi isimlere uyum sağlayacak bir yüze sahip bir hanımefendi. boy ortalama olup biraz güzel görünmelisiniz ve inandırıcı bir şekilde nabza göre şerbet vermelisiniz. hayırlısıyla olsun derken gözleri kedi gibi kısıp ay inşallah dediğinizde insanlar sizi gökten gelen bir semavi sanmalı.

    biz de yatırdık kazandıkçı goy goy ekibi. sizde bolca bulacağımızı umud ediyoruz. fakirlikten başlayıp şöyle zengin olduk böyle araba aldık, ikinci karıyı aldık üniversitede genç sevgilimiz var, evimiz rezidıns hamına bilezik aldık gibi çomarları ateşleyecek call to action kelimeleri ve cümlelerini söyleyecek yiğit yağız delikanlılar ve bu delikanlılara aşık aşık bakan hanımlar istiyoruz. hikaye bulunur yazarız biz fakirlik hikayesi yazmamıza gerek yok şu anki durumunuzu anlatın sonra zenginleşmiş gibi takılın.

    hikayemiz ise evinizdeki en saçma şeyi getireceksiniz. aramızda yaptığımız en saçma en gereksiz kimsenin çok görmediği ürün hangisi yarışmasından çıkan ürünü tapılacak vaziyete getireceğiz. bu üründen hepimiz birer tane alacağız ve bunu satarsan sattığın adamdan da sana pay vereceğiz diyeceğiz. sisteme giriş 5000 tl ya da değerinde ziynet eşyası olacak. yönetim kurulu ve sözlükçü arkadaşlarımızın bir para ödemesine gerek yok. 5000 tl alınan parayı bölüşeceğiz. ortak hesap olacak oraya girilecek herkes kurucusu olsun sonradan geleni olsun eşit pay alacak. ne kadar erken tokatlamaya başlanırsa o kadar çok para kazanılacak atıyorum 10 tane çomar 50 bin tl. 10 sözlükçü arkadaş arasında bölüşülecek, sonra da purolar alıp sen gidi fındık kıran şarkısı eşliğinde dans edeceğiz. erken gelen kazanır arkadaşlar hadi rast gele ahaha.

    edit: bu entry gerçek saçma sapan iş tutmayın, yatırımını boşa yatıracak tipler için uyarı niteliğindedir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap