30 entry daha
  • şaka falan bu herhalde. şimdi dalyaraklar meriç meriç diye coşacaklar ama ben bizim oğlanlardaki türk kızı kompleksi kadar beter bir şey görmedim. at gibi bir hatun görmeyi bekliyordum, karşıma çıkan şeyi siz de ilgili modelin instagram hesabına bakarak görebilirsiniz. türk kızları piknik tüpü gibiymiş... e yuh. böyle olacağına piknik tüpü olsunlar bence zaten.

    şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz falan da allah aşkına şu sıfat üzerinden türk kızına giydirmek nasıl bir mantıktır, nasıl bir izansızlıktır? bildiğin kıllı, esmer bir türk erkeği olan dayım bile bu kadından daha kadınsı ve güzel amına koyim.

    türk kızına piknik tüpü diyen adamın övdüğü kadın şu. oğlum istediğiniz, çekici bulduğunuz kadın buysa herhangi bir inşaatta tahta falan bulabilirsiniz, isveç isveç deyu iç çekmenize gerek yok.

    yemin ederim komple kafayı yemiş memleket. ben bu kadını akşam sokakta görsem yolumu değiştiririm, millet "kezolar kıskanıyor" falan yazmış. bunu kıskanan kadının da aklına sıçayım affedersiniz. manyak mısınız lan.
173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap