138 entry daha
  • geçenlerde btk'ya bilgi edinme hakkı çerçevesinde bir dilekçe yazıp tunein'e engellendiği için erişemediğimi ve bu engellemenin hangi gerekçe ile yapıldığını sordum. birkaç gün sonra cevap verdiler. cevapta kendileri tarafından tunein'e herhangi bir engelleme kararı ve engelleme işlemi yapılmadığını belirttiler. kendi sitelerinden sitelerin sorgulanabildiğini falan söylediler ordan da sorgulattım hakikaten btk kaynaklı değil. sonra az daha araştırdım nerden olabilir diye.

    araştırırken engellemenin istanbul cumhuriyet başsavcılığı fikri ve sınai haklar soruşturma bürosu adında bir yerin kararıyla engellendiğini gördüm. anlayacağınız bazı yayıncı yahut sanatçı kesimini rahatsız etmiş ve şikayet etmişler.

    lafı hiç uzatmadan, eğip bükmeden dosdoğru yazacağım. böyle bir servisten rahatsızlık duyup şikayet edip engellettiren açık ve net orospu çocuğudur. teknolojiyi ve online servislerin gerçekliğini kabul edemeyip her boku kendi kontrolünde olan yollardan tüketilmesini isteyen, bu yönde zorlama işler yapanlar orospu çocuğudur, kullanıcı, tüketici, vatandaş düşmanı şerefsizin önde gidenidir.

    böyle şerefsizliklere yabancı değiliz gerçi. biri tutar kendi telefonu satılsın diye yabancı markalara ekstra külfet getirttirir, birisi ithal alkole yaptırım uygulattırır, kimi kendinden çok daha iyi hizmet veren otel bulma servislerine taş koydurtturur. bu kendine yayıncı yahut sanatçı diyen bazı beş para etmez mal sürüsü de gider kendi kanallarından dinlenmiyor da tunein üzerinden radyo dinliyorlar diye gidip şikayet edip kapattırır. amını ruhunu siktiğimin götleri. sonra küfür etti, bilmem ne etti oluyoruz. şerefsiz gibi iş yapma da etmeyelim.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap