9 entry daha
  • 15 yıldır sıkıntısız beslediğim 2 adet hemoroid ve gebelik mirası yaklaşık 3 yıllık da fissür için gözü karartıp muayene oldum. aslında kanamalar, ciddi şişmeler batmalar, yanmalar yaşamamama rağmen fissürün kanserleşmesinden korktuğum için daha fazla beklemek istemedim.
    bu sabah operasyonu, özel bir hastanede bir proktoloji uzmanına yaptırdım. ameliyat genel anestezi ile 30 dk sürdü, iki serumdan sonra da taburcu edilirken; doktor, 1 fissür, 2 adet olgun, 2 adet de oluşmak üzere olan hemoroidi lazerle etkisiz hale getirdiğini söyledi. şu an ameliyat sonrası 9. saatten bildiriyorum. aşırı sancı var. (ilaçlı tampondan kaynaklı) ağrı kesici tableti aldım, iğne de yazacaktı iyiyim gerek yok diye artistlik yaptım, keşke yapmasaymışım.
    yarın daha iyi olacağımı umuyorum.
    bunca acıya değer miydi, onu sonra söyleyeceğim.
    özetle, uzmanına gidin boşuna acı çekmeyin, zaten illa çekeceksiniz bari üç beş gün ameliyat acısı çekin.

    2. günden bildiriyorum: gece 00:30 da bir ağrı kesici daha alıp deliksiz uyku çektim. tampondan korkanlar için söyleyeyim, sabah hiç acımadan kendisi çıkıyor. gün içinde de müdahale edilmemiş şiş hemoroidle yaşamak ne kadar acılı ise o kadar acılı, yani 2. günden iyi ki ameliyat olmuşum dedim.

    4. yıl editi: ameliyattan sonra tamamen acısız tuvalete çıkmam tam 30 gün sürdü, yani 10 gün oldu niye iyileşemedim demeyin. ameliyat da sihirli değnek değil sonuçta, biraz sabredin. hemoroidsiz hayat çok güzel. utanmayın, geçer diye beklemeyin, geçiştirmeyin. önünde sonunda ameliyat kaçınılmaz oluyor.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap