19324 entry daha
  • -sanal para ile ilgilenmeyenler lütfen okumasın-

    yaklaşın bakalım kısa vadede çok para kazanacağım diye 3 kuruş parasını bitcoin e yatırıp hayalleri balinaların kahkahalarına yem olmuş gençler..
    evet önceleri hep artan bitcoin furyasına kendimizi kaptırıp uruguay'a gideceğiz diye aldık bir miktar, sonra 'ayı' sezonu dedikleri her geçen gün hayallerin suya düştüğü sezona girdik. yılmadık 'sanal para analizcisi' olarak kendilerini addeden kişileri takip edip birazda o şekilde kaybettik, kendimiz analiz edelim dedik yine kaybettik, ... daha nice şeyler deneyerek kaybetmeye devam ettik :)
    ee bunları biliyoruz zaten dediklerinizi duyar gibiyim, tamam sadete geliyor ve ufkunuzu açıp, eski 'şatafatlı' günlerinize nasıl döneceğinizin sırrını anlatıyorum.
    öncelikle paranızı unutun, unutun dediysek temelli değil tabi 2 yıl sonra geri çekecem diye düşünün.
    - artık kafamız rahat günlük düşüş çıkışı umursamıyoruz,
    -sonra birbirine yakın 2 altcoin belirleyin (bu biraz zamanınızı alabilir, msj atıp hangi coinler birbirini izliyor sorabilirsiniz.)
    -yaklaşma ve uzaklaşma oranlarını belirleyin örn: x coini ile y coini birbirinden en fazla 10 satoshi uzaklaşıyor gün içinde tekrar yan yana geliyor gibi.
    -cüzdanınızda kalacak asıl coini belirleyin.
    -kafanızda oluşan fark geldiğinde yüksek olanı satıp anında düşük olan coini alın, yaklaşınca tekrar satıp asıl coininizi alın.
    -işlemi bitirdikten sonra tekrar başa dönün :)
    -asıl amaç belirlediğimiz altcoin in miktarını artırmaktır.elbet bi gün tüm coinlerin tekrar yükseleceği 'boğa sezonu' başlayacak.

    belirttiğim stratejiyi bir aydır her gün uyguluyorum yüzümü kara çıkartmadı, kesenize bir nebze faydam dokunursa ne mutlu.
22467 entry daha
hesabın var mı? giriş yap