3 entry daha
  • içine hazırladığı yemeği koyduğu desenli poşeti ve çıkardığı 'ks ks ks' ses ile bir markadır. yorumlara emoji gönderir, istese de çok cevaplayamaz, tarzancadan hallice ingilizcesi sevimliliğine sevimlilik katar.

    video isimleri britanya köpekliği yapacak olursak gayet 'straightforward'dır. asla clickbait içermez ve neyi vaadediyorsa onu verir. beslediği onca uysal ve şirin sokak kedisine karşın sahiplendiği kedi tammbi şirretlik abidesidir; altın kalpli robin'imize hiç acımaz, adamı jülyen doğrar.

    robin abimiz yemek vermek dışında ekosisteme müdahalede bulunmaz. kedileri alıp kısırlaştırma ya da aşılatma derdi yoktur, çiftleşenlere elleşmez ama yavrularlarsa onları da besler. eve aldığı cadaloz kedisi dışında evinde misafir ettiği başka bir kedi olduğunu hatırlamıyorum. sadece adeta bir kedi süperkahramanı gibi en esrarengiz zamanlarda ortaya çıkar, kedilerin karnını doyurur, onların purrlamalarını çeker ve gene esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. tebaasına özel olarak hazırladığı o leziz mamanın tarifi, coca cola'nın formülünden daha büyük bir sırdır.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap