5 entry daha
  • bu seneki tasarımlar sızalı çok olmuştu ama birkaç gün önce kesinleşmiş: http://esvaphane.com/…asaray-2018-19-shirts-leaked/

    galatasarayımıza hayırlı olsun, nice başarılarımıza tanıklık etsin ve tarihe geçsin.

    formalara işlenen motto: "ilklerin ve enlerin takımı"

    1- parçalı iç saha: http://esvaphane.com/…/2018/01/gsh2-1-1000x1000.jpg
    tam parçalı olmaması yürek burksa da, genel olarak beğendim. yakası bir tuhaf geldi sadece. parçalı formalar federasyonlarca hor görüldüğü için arkasını düz sarı yapmışlar. bari taraftar formasında düz olmasın, çok tuhaf duruyor.

    2- deplasman forması: http://esvaphane.com/…/2018/01/gsa2-3-1000x1000.jpg
    siyah forma tasarım açısından çok güzel görünüyor ama ben maçlarda kullanılmasına karşıyım. illa olacaksa antrenman forması olabilir mesela.

    galatasaray kültüründe siyah forma, matem formasıdır ve geçmişte çok nadir giyilmiştir (bir tanesi metin oktay'ın vefatından sonraki maçta). taşıdığı özel anlam nedeniyle sezon formalarında siyahın ana renk olarak tercih edilmesi yanlış.

    koyu renk forma yapılacaksa yakın geçmişimizde olduğu gibi antrasit veya füme tonları tercih edilebilir. bu tonları taşıyan formalar fatih terim'in galatasaray'ına çok yakışıyordu 90'larda.

    3- alternatif forma: https://fenerforma.files.wordpress.com/…12/gs-3.png
    istanbul boğazını formaya işlemek fikir olarak süper. fakat uygulamada nasıl olacağını, bir insanın üstünde görmek ve şort konç kombinleriyle birlikte değerlendirmek lazım. eğer halkla ilişkileri iyi yapılırsa, avrupa maçlarında dikkat çeker.

    ---

    bir sürpriz: "taraftarlarımızın tasarımlarından oluşan koleksiyon 2018-19 kış sezonunda mağazalarımızda yer alacaktır. tasarımları için; ilknur erduran, yıldıray gemük, emirhan avcı, ozan dolgundağ, ömer harman, görkem gün, ilker günneç, ayberk paralı, süleyman bayram’a teşekkür ederiz." https://twitter.com/…tore/status/978271794674139136

    taraftar tasarımlarının resmî ürünlere dönüşmesi muhteşem bir şey. umarım devamı gelir.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap