315 entry daha
  • okan bayülgen 2008 yılında disko kralı programında doksanlar gecesi gibi bir şey yapmıştı. işte dönemin tiyatrocuları, şarkıcıları, bu şuursuz da vardı aralarında. doksanlar anılıyor, dönemin klipleri dönüyor falan derken mustafa sandal'ın araba klibi geldi ekrana ve orada okan bayülgen "işte türkiye o sırada nihayet yakışıklı gördü" gibisinden bir laf etti ki amacı mustafa sandal'ı övmek değil gömmekti aslında. ama o sırada bizim hakan pekmez içinde bulunduğu sanatçı topluluğundan asabi bir şekilde ayrılıp stüdyoyu terk etmeye kalktı. giderken okan bayülgen "yok yok yok yapma lütfen, gel yapma" gibi şeyler diyerek ve beni şaşırtan şekilde alttan alarak geri çağırdı hakan peker'i. bu da geri vites yaptı ve döndü ki bence asıl rezillik buydu. okan havayı yumuşatmaya çalışıyor "ya neden böyle yaptın ne var bunda alınacak" diye pışpışlarken hakan peker orada ikinci terbiyesizliğine imza atarak mustafa sandal'ın dans taklidi yapmaya başladı ve hemen akabinde "bu ne abi yaa" diyerek tepkisini koydu (!). okan da üstelemedi daha da pışpışladı bunu "ya gerçek yakışıklı tabi ki sensin" gibisinden. olay tatlıya bağlanıp konu değiştirildi. o güne kadar severdim ben hakan peker'i, ama o gün o hareketiyle düştü gözümden. hayatta sevmem egomanyak adamları, isterlerse götleriyle leylek tutsunlar. okan'a da şaşırdım, sağlam gömerdi pekmezi orada ama sanırım diğer konukların hürmetine ortam bozulmasın diyerekten sineye çekti.

    bahsettiğim olay olalı on yıl olmuş. bu on yılda bu hiç bir şey üretememiş, yapımcı olarak girdiği bataktan çıkamamış şarkıcı eskisi egosunu korumuş ve dahi şişirmiş. ama sanırım yaşlılıktan kendisini hala doksanlarda zannediyor. zira konuk olduğu program sunucusuyla kapışmak, stüdyoyu terk etmek falan o yılların popüler hedesiydi. bu devirde ancak irrite ediyor. dedim ya, severdim kendisini, ama yazık etmiş; insanların gözündeki bunca yıllık hatır ve iyi niyetine.

    edit: (bkz: forrestgump)'ın olayı daha detaylı anlatan entrysi ahanda burada (bkz: #14590840). kendisine teşekkür ediyorum.
336 entry daha
hesabın var mı? giriş yap