1 entry daha
  • ulan hep bana mi denk gelir garip ve ilginç şeyler bilmiyorum. (örnek: kıbrıs şehitlerinde görme engelli birine ısrarla adres sormak) neyse konumuza dönelim. gece bardan çıkmışım, yorgunluktan ve yüksek sesten iflahım kaymış. basçı arkadaşım ısrarla; gel bende kal olum naabıcan eve gidip, hem benim hatun da ailesinin yanına gitti ev sessiz sakin, rahat rahat uyursun dedi. bi anlık "tamam lan geliyorum" dedim!keşke demeseydim... eve geçtik ama ben sızmak üzereyim, moruk ben yatıyorum dedim ve yattım. tam 1 saat sonra bir ses
    + aaaaah,aaah,evet bu kadar mı ? sen ne biçim erkeksin...
    -adamda ses yok,çıt çıkmıyor!
    ablamız ısrarla adamı tahrik ediyor. baya cinayet sebebi, dozaj gittikçe artıyor ama, ben de küfürler eşliğinde uyumaya çalışıyorum..
    +senin erkekliğin bu kadar mı? bu kadar mı becerebiliyorsun? nasıl adamsın senn !!!
    kendi kendime diyorum ki adam bu kadını keser!
    bu böyle 10 dakika falan sürdü ( herifte erken duş alma var heralde, 10 dk ne lan!!!) sonra derin bi sessizlik,benim uyku piç ! çıktım balkona yaktım sigarayı, onlar sevişiyorlar sigarayı ben yakıyorum olacak iş değil ! tabi uyku yine ağır basınca zıbarıp yattım. sabah arkadaşa sorduğumda ooow dünde mi ekşın vardı dedi. meğerse benim duyduklarım hiçbirşeymiş, koca apartman illallah etmişler bunlardan. abla vurdulu kırdılı seviyormuş. bari milleti ortak etmeyin işinize arkadaş.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap