4 entry daha
  • kalabalıktan patlayan stüdyolarımız, pantolonunuzu değiştirirken yanınızdaki kişi ile döt tokuşturma özelliği, galoşsuz girilen soyunma odalarımız, sokak ayakkabılarıyla kullanılabilen salonumuz, ortalamanın çok altında temizlik gibi avantajlar da sunmaktadır.

    matınızı koyabilecek yer bulursanız, komşunuzun osuruk kokusunu duyarak, aşırı yüksek ses ve berbat müzikle harmanlanan toplu aktivite derslerimiz gününüz gün etmenizi sağlayacak.

    basket çetesinden fırsat bulup da tek pota basket de oynayabilirsiniz. basket sahasında isim yazma gibi çok güzel bir sistem geliştirdik. özellikle bu tahtayı kontrol eden birisini bırakmıyoruz ki, çete elemanları her saate adını yazsın, oynayamazsa bile arkadaşı oynasın. biz sporcunun kendine güvenli ve zorluklara karşı gelebilenini severiz. bizde basket bile oynayabiliyorsanız yolunuz çok açık.

    spor yaparken antrenörlerimizin gözetimi bulunmuyor, çünkü sizin personal trainer kültürüne sahip olmanızı destekliyoruz. salonumuzda yanlış hareket yapıyorsanız da geçmiş olsun, hareketleri abuk subuk yapıp sakatlanırsınız falan siz en iyisi günlüküğü çok yüz liradan bir personal trainer alın. öyle tek başına spor felan, çok ucuz, hiç yakıştıramadık size.

    bütün bu hizmetleri aylık 350 tl' ye alabildiğiniz cennet parçası bir spor salonu.

    özetle, pisiz, kalabalığız ama metroya çok yakınız.
    avuçlarımız kaşınmaya başladı üye olmak istemez misiniz? arkadaşınızı da getirin hem kalabalık artsın hem de size de iki üç gün hediye edelim.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap