7 entry daha
  • adamlar iddia o ki borsa kurmuş, tahliye ticareti dönüyor ve bütün bu pisliklere dair veriler birilerinin elinde elden ele dolaşırken kimsenin ağzını bıçak açmıyor, inanılır gibi değil lan.

    şamil önce alenen tehdit etti, şimdi de kendince gereğini yapıyor. artık elinde nasıl veriler varsa, langur lungur konuştu da kimse diyemedi ki "kardeş sen hayırdır, senin vaktiyle timaş yayınları'ndan çıkan kitapların filan ne ayak?"
    birbirine vuran vurana. kimin elinde daha çok ses getirecek delil varsa o baskın çıkıyor demek ki. bu arada şamil'in iddiasında bahsi geçen yargı süreçlerine dair ağzını bıçak açan yok. sahi fetö operasyonları filan tam gaz da, akçe severleri ne yapacaksınız la, onu da bi' deseniz ya.

    gaziantep rektör yardımcısı 15 temmuz'dan sonra göreve getiriliyor, adamın tayyip erdoğan hakkındaki konuşmaları medyaya saçılıyor filan, akit gazetesindeki bi' hanım ablanın mailleri açık kaynak haline geliyor ama bakıyorsun, abla tam gaz kendisini müdafaaya devam ediyor. ar duygusu neandertal atalarından beri gelişmemiş insanlar hala utanmadan vatan millet sakarya muhabbeti yapabiliyorlar, yemin ederim ağzım açık...
    kamuoyu oluşturmasa da her şey göz göre göre yaşanıyor. ileride bu kadar çok delile dayanan rezillik için yargı ne yapacak deli gibi merak ediyorum. ha bu arada, yargı kayıp. yargı hem var hem yok. yargı bazen tıkır tıkır işliyor, bazen esamesini gören yok.
    yargıyı gören var mı?
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap