171 entry daha
  • 20. yy sonları tatil dönüşü bostanlı ulusoy yazıhanesinden 1,5 saat sonra ankara’ya giden otobüse bineceğimiz için arkadaşımla karşıda bir kafede oturalım dedik. ben hayatımda bu kadar güzel kızı birarada görmedim. ön, arka, yan masalar hep güzel kız ve hiçbir masada erkek yoktu. hatta bir tanesi ile aşırı aşırısı göz teması dahi sağlamıştım. keşke o otobüse bilmez olaydık ne vardı bir kaç saat daha kalsak. bilmeyeler vardır bostanlı izmir karşıyaka’da bir semttir.

    güzelim ülkemin çıtasını kimse kusura bakmasın göçmenler yükseltmiştir. tamam her yörenin güzel geni var ama çok seyrek be sözlük. şahsen ankaralıyım, yerlisinde bu oran çok düşüktür mesela. izmir gibi göçmen nüfusun yüksek olduğu bir yerde oran yükseliyor doğal olarak. sonra gerçek karadeniz güzelleri var. trabzon, rize ve artvin’in sahil kesimi,nispeten giresun da diyebiliriz. bu yörenin de kızları genel anlamda oldukça güzel. *

    birde hem karadeniz hem göçmen genlerinin bir arada olduğu kozmopolit şehir (bkz: samsun) var. ortalama burada da yüksek.

    geçen yıl gitme şansım oldu mersin adana. o yöre de iyi bence. ama kesinlikle antalya yerlisi güzel değil.

    ha benim yorumlamam bu kadar.
2289 entry daha
hesabın var mı? giriş yap