2 entry daha
  • şu bizi sampiyon yapmazlar cikarmazlar tatavalarina hastayim amk.

    bastan soyleyeyim ankaragucu ozelinde degil ,taraftari olan belli bir tribun kulturu olan takimlarin super lig de oynamasini istiyorum. bu ankaragucu olmus eskisehir olmus farketmez. umraniye vb belediye ve siyaset destekli fakat dogru duzgun taraftari ,sahasi olmayan takimlar cikmasin elbette . fakat kardesim adama sorarlar sen cikmak icin elinden geleni yapiyormusun?

    dun altay - karsiyaka macina gittim. gelenden gecenden 3-5 yiyen kume dusmesi nerdeyse sezon basindan belli olan karsiyaka ya kendi seyircisi onunde (ki 10 bin civari seyirci vardi 3. lig icin guzel rakam) yenildi altay. hatta mac iddaa deyimiyle 1 den 2 oldu. adamlar sahaya bunlar nasi olsa bitik kume dusmusler her turlu yeneriz kafasiyla cikmislar. sonuc verdik 3 puani birak sampiyonlugu belki playoff a kalamicaz. rezalet. catir catir oynayip en azindan onur forma ve seref icin kazanan ksk li topculari da tebrik ederim .helal olsun 20 - 23 yas arasi cocuklar bir cogu.

    ayni sey bu ankaragucu icinde gecerli. 2 hafta once kume dusmeye oynayan denizli den 3 tane yemedi mi bu takim. yemiceksin abicim. sampiyon olacaksan yemiceksin. al onunde yine firsat var git sahaya cik gerekiyosa hakemi de rakibi de yen.

    bu aglamalar turk futbolunun en buyuk sorunu zaten. once sen elinden geleni yap olmazsa , önun hakkaten kesilir adaletsizlik yapilirsa o zaman dunyayi ayaga kaldir. futbolcun akilli olsun hakemle dalasmasin kart gormesin. madem umraniye 20 tane penalti atti savunmacin akilli olsun ceza sahasinda gereksiz sacmaliklardan kaçinsin.git hafta sonu en buyuk rakibini yen sampiyon ol.

    olay bundan ibaret. bol sans ankaragucu umarim taraftari olan , tribun kulturu olan takimlar cikar ust liglere.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap