6 entry daha
  • alparslan kuytul türkiye'de ki tarikatlar içerisindeki en akıllı zeki lider. boş beleş konuşmuyor. biraz muhalif olmasından ötürü bu durumlara düşüyor. 15 temmuz gecesi canlı yayında yakalandı. darbeyi duyunca morali bozuluyor. an ve an kayıt altına alındı. bu da demek oluyor ki ak partiye muhalif olsa bile ak partinin askerle indirilmesini istemeyecek kadar kendine has düşünceleri var.

    ancak alparslan kuytul ne kadar akıllı olursa olsun şeriat isteyen ve türkiye cumhuriyetini sevmeyen birisi. atatürk'e de bundan ötürü düşman olduğu sonucu zaten ortaya çıkıyor. buradan kendisine sevenlerine kime ulaşıyorsa iki çift laf etmek isterim.

    o cumhuriyete düşman olup çok istediğiniz şeriat isim olarak "allah'ın kanunları" olsa da uygulanış bakımından güçlü olanın kanunları olacak. başa geçen şeriat lideri kendisine düşman olan muhalif tarikatları size yaptıkları gibi tek tek ezecekler. bugün her cemaat lideri birbirine sövüyor. cemaatler içinde bile bölünmeler var. bu adamlar şeriat kursa yine kendi kendilerini sikerler.

    velhasıl kelam din ile devlet işlerinin ayrılması gerektiğini unutmadan zeki olun. tayyip erdoğan gibi cemaat destekçisi bir adam bile 15 yıl sonra cemaatleri ezmeye başladı. türk devlet töresinde din ve devlet işleri her zaman ayrılmıştır. ayırmayan da ayırmak zorunda kalacaktır. bugün olduğu gibi.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap