8 entry daha
  • michael kiske'ye gore dezavantajlari;

    - oktav yoksunlugu
    - kiske'nin keeper zamanindaki az biraz entellektuel ve geyik frontman modunu pek ta$imiyor olmasi.

    michael kiske'ye gore avantajlari;

    -hayvan beste yapabilmesi.
    -resmen "$irin" bir frontman olmasi.
    -yaptigi aciklama ve roportajlarinda ne olursa olsun hep alcakgonullu olmasi, hickimseye bok atmamasi, atana da kar$ilik vermemesi, cirkeflik yapmak yerine o kar$iligi sahnedeki kapasitesini a$an hayvanliklari ile vermesi. (bkz: high live)
    -biraz udo'dan arak gibi dursa da yine de kendine has vokal stili sahibi olmasi.

    kiske'nin yaptiklari;

    (bkz: keeper of the seven keys)
    (bkz: supared)
    (bkz: kafayi kazitmak)
    (bkz: aydinlanmak) (bkz: tek rakibim dave mustaine)

    not: dave mustaine de kusur kere ikinci korfez sava$ini desteklemek, birden bire koyu bir katolik olmak gibi denyoca i$ler yapmi$ da olsa, bunlari "ibi$" olmadan, maymuna donmeden yapmi$tir.

    andi deris'in yaptiklari;

    (bkz: pink cream 69) [az birazcik]
    (bkz: done by mirrors)
    (bkz: come in from the rain)
    (bkz: helloween)

    not: bu arkada$ helloween'in time of the oath'tan itibaren neredeyse tum hit $arkilarini bestelemi$ insan olmakla kalmayip, helloween gibi kendi ba$ina bir muzik tarzi* olu$turmu$ bir gruba bile yeni bir sound yakalatmi$, onunla bile kalmayip, ustune solo album yapmi$, ve azimsanmayacak derecede satmi$, ama yine de helloween'deki tum eleman degi$ikliklerine ragmen grubu ayakta tutmu$, michael weikath gibi depresif, gicik ve cali$ilmasi zor bir adami dovmeden, ya da dayak yemeden onunla beraber her$eye ragmen cali$mayi ba$arabilmi$tir.

    muzigini dinlemeden bile, bu bilgiler dogrultusunda, kendisinin "adam gibi adam" oldugu ve de michael kiske'den cok daha vefali ve i$e yarar bir muzisyen oldugu kanilarina rahatlikla verilebilir.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap