5 entry daha
  • askere gitmekten korktuğum ve bedelli yapmayı düşündüğüm dönemde kendimi burada buldum. kısa dönem olarak acemi ve usta birliğimin 6 ayını burda geçirdim ve hayatımın en güzel 6 ayıydı. evet şaka değil. bölük komutanı postası olarak yaptım. kitap okudum, eğitimlere çıkmadım, bir kaç defa tuvalet temizledim, sürekli telefonumda şarjım vardı, buz dolabım ısıtıcım vardı, bir sürü de arkadaşlık edindim.
    sağdan soldan bu alay hakkında daha önceden çıkmış kavga haberleri görüceksiniz. merak etmeyin. özellikle kısa dönem olarak yapacak arkadaşlar gayet rahat olacak. en kötü yemekhanede günde 3 öğün yemek verirsiniz gene de karışanınız edeniniz olmaz.
    uzun dönemler size doğal olarak poşet diyecek. sıkıntı yapmayın dalgaya vurun. sizde onlara çuval deyin geçin. onlara da biraz hak verin sen 6 ay yaparken o adam orda 6 ay daha kalacak.
    ben kasım ayında gittim. 2 günde 1 nöbet tutardım. geceleri kışın baya bir soğuk olur. orada size yün içlik verecekler ama yetinmeyin. gelmeden 1 termal içlik almayı sakın unutmayın cünkü nöbetlerde iki içlik giymek zorunda kalacaksınız. yanınıza nemlendirici krem alın soğuktan cildiniz yanacak ve kuruyacak.
    size verilen görevi en iyi şekilde yerine getirip nöbetleri aksatmazsanız başınız hiçbir şekilde ağrımaz. alay komutanı benim gittiğim zamanda (2017 kasım) dünya tatlısı askeri seven bir adamdı şimdi değiştimi değişmedimi bilemiyorum.
    alay hakkında daha fazla bilgi almak isteyen mesaj kutumu yeşillendirsin. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap