6 entry daha
  • başlığı açan arkadaşa gerçekten üzüldüm. muhtemelen zamanında parası olmadığı için üzmüşler kendisini, bu çirkef üslubun başka açıklaması yok. resmen ilkokul çocuğu gibi beni tercih etmediler ama onlar da zengin koca bulamayacaklar oh olsun tribine girmiş. böyle naif bir fesatlığı en son yıldız tilbe'nin "güzel elbiseleri giyip kuşanacağım, senin önünden geçip sana bakmayacağım" dizelerinde görmüştüm. fesatlığın böylesi çocuk saflığında olanı sempati uyandırıyor asddhhjklş. o yüzden iki çift lafım var.

    neden kadınlar zengin erkekleri tercih ediyor, lanet olsun hepsine, lanet olsun bu sisteme diyorsun öyle değil mi? kadınlardan bu eğilimleri yüzünden nefret ediyorsun, hiçbiri amacına ulaşamasın istiyorsun. yalnız değilsin. çirkin kadınlar da neden erkekler güzel kadınları tercih ediyor, böyle bozuk sisteme lanet olsun diyor. kilolu insanlar neden güzellik algısı tek tip, bu sığ sisteme lanet olsun diyorlar. geçenlerde gece kulübünde locadaki kızlara laf atan bir ekşi yazarı vardı mesela, bana bakıyor ama locadaki adamın yanında, lanet olsun böyle sisteme diyordu ahahahaha. ancak çirkin kadın estetikle güzelleşince pekalâ güzelliğinin nimetlerinden faydalanıyor, fazla kilosu olan insanlar sığ güzellik algısından dem vururken ameliyat olup zayıflayınca çarşaf çarşaf fotoğraflarını paylaşmaktan geri durmuyorlar, parayı bulan adam locada eğlenirken ah bu çarpık düzen, neden bu kadınlar benim yanımda halbuki az ilerde onu kesen tipe gitmeliler demiyor, gayet paşa paşa eğleniyor. yani demem o ki sistemin zayıf halkasıyken sistemi eleştirenler, avantajlı tarafa geçince şikayet etmeyi bırakıyorlar nedense. gayet de memnun oluyorlar o eleştirdikleri düzenin getirilerinden. sizce de avantajlı konumda değilken böyle çirkefleşmeniz acziyetten değil mi? bildiğin ikiyüzlüsünüz de işte imkan bulup bunu anlayabileceğiniz ortam oluşmuyor.

    kısacası zayıf halkaysan otur çalış çok biliyorsan sen geç avantajlı konuma, o zaman halâ kadınlar fakirlerle evlensin oh olsun diye fitne fesatlık yapacak mısın görelim. yemiyor ama değil mi, varsa yoksa şikayet.

    kadınların hepsi fakirlerle evlenecek, sen kaybedensin madem, onlar da kaybeden. nasıl ama, böyle yapınca rahatlıyor musunuz bari? içinize su serpiliyor mu? öyleyse devam.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap