3 entry daha
  • doksanlı yıllar formunda geçeceğini düşündüğüm yıllardır. neden derseniz savımı şöyle izah edeyim. doksanlı yılların kaotik ortamını oluşturan nedenlerden biri de*2000'li yıllara karşı duyulan bir merak ve korku duygusuydu. teknolojinin gideceği noktalar, edilen vaadler, geleceğe dair yapılan varsayımlar insanları korkutuyor ve heyecanlandırıyordu. (bkz: mutfak robotlarının dünyayı ele geçirmesi).
    hatta bu heyecan dünya ve ülke olarak iyice çığrından çıktığımız bazı durumlara bile gebe oldu. aynısı 80'li yıllarda da yaşanmıştı tabi.
    (bkz: 90'lı yıllarda müzik)
    (bkz: 90'lı yıllarda türk popu) vs vs...
    söylediklerim açısından bakarsak 2020'lerde de doksanlı yılların bir benzerini yaşabiliriz diye düşünüyorum insan ırkı nazarında. hele ki küçüklüğünde jetgiller, the fifth element gibi filmleri gören biz o yılların dünya ve ülkemizdeki tüm yetişkinleri için, şahsımca daha karmaşık ve hatta belki de daha karanlık yıllar olacaktır bence 2020'ler.
    buradaki karanlık sakın yanlış anlaşılmasın. doksanlı yıllardaki o bilinmezliğin ve ileriye dair merakın getirdiği, özlemini çektiğimiz karanlıktan bahsediyorum.
    gerçi sonu daha karanlık ve boktan yerlere çıktı ya.

    göreceğiz...

    (bkz: 2000'ler) (bkz: akp)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap