5 entry daha
  • bu senenin tahminlerini yazmaya basliyorum o zaman:

    bati konferansi

    houston rockets 4-1 minnesota timberwolves
    malum rockets normal sezonun en iyi takimi ve bu seriyi rahatlikla gececeklerini dusunuyorum. minnesotaya verdigim bir mac da jimmy butler ve kat'in evlerinde bir mac kazandiracaklarini dusunmemden dolayi.

    golden state warriors 4-2 san antonio spurs
    curry'nin ilk turda oynamayacak olmasi ve golden state'in sezon sonundaki dususunden dolayi sas'a iki mac verdim. eger vites arttirirlarsa 4-1 veya 4-0'da bitebilir, sonucta sas'in kadrosu cok zayif. (tabi bu hesap kawhi'in bu sene yaptiklarinin popovich'in master plani olmadigi hesaplanarak yapildi. eger her sey bir oyunsa ve robot geri donerse sonuclar farkli olabilir)

    portland trailblazers 4-2 new orleans
    portland'in bu seriyi birakmayacagini dusunuyorum. new orleans'in kadrosu derin degil ama bu serideki en iyi oyuncuya sahipler. ondan iki mac rahatlikla alirlar. ama, cj ve lillard gibi sutorlere karsi pek etkili savunma yapabileceklerini sanmiyorum.

    okc 2-4 utah jazz
    oncelikle aras bayram kardesime sene basindaki utah tahmininden dolayi tebriklerimi iletiyorum. ikincisi 3.5 oyunucu olan bir takimin (evet melo 0.5 oyuncu), ozellikle de cembere drive uzerine hucum kuran bir takimin gobert karsisinda basarili olamayacagini dusunuyorum. iki maci da paul george'un ve westbrook'un birer mac azacagindan emin oldugum icin verdim.

    dogu konferansi

    toronto raptors 4-0 washington wizards

    toronto'nun playofftaki kazmaliklarini bu sene birakacaklarini dusunuyorum.(bunun nedeni bu sene 40dan fazla toronto maci izlememden de olabilir) washington'in da bu sene yasadigi problemlere bakarsak, toronto icin kolay bir seri olacak gibi. fred van vleet <3

    boston celtics 4-2 milwaukee bucks
    brad stevens hocam kadronun yuzde 90'i eksik de olsa bu seriyi birakmaz. ayni zamanda ben bu serinin giannis'in milwaukee'den ayrilmasini isaret eden seri olacagini dusunuyorum.

    philadelphia 76ers 4-3 miami heat
    muthis bir seri. (keske embiid'de bu seride olabilseydi) bildigimiz gibi spo reis ve ne yapacagi belli olmayanlar ekibi birinin canini yakacakti. sansa philadelphia cikti karsilarina. eger bill simmonsin oglu playofflarda da iyi bir performans segilerse sonuc 4-3 lehlerine olur, eger spo simmons'i durduracak savunma kurgularsa, sonuc cok farkli da olabilir. (cok heyecanliyim bu seri icin)

    cleveland cavaliers 4-0 indiana pacers
    belki de 4-1. en cok da mip oladipo'ya uzuluyorum bu eslesmede.

    edit: yazim hatasi
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap