• burnuna gerçekten çok pis kokular gelmesine neden olan rezalet.

    kısa geçeceğim. kredi kartımda bekleyen işlemlerde 150 tl lik bir iade gördüm. sonra bir önceki ekstremde 150 tl lik aynı işlemi buldum. çoban petrol san. ltd. şti. isimli bir petrol ofisi bayi. işlemin ve iadenin yapıldığı gün aynı ve benim sadece markete gitmek için evden çıktığım pazar günü. nasıl oluyorsa 150 tl çekim ekstreme girerken iade sonraki döneme kalmış. yani ekstremle birlikte fazldan 150 tl ödemişim. (ilginçtir ekstrem de tam o gün kesiliyor. bak sen şu işe)

    asıl rezalet kokusu ise buradan sonra. akbankı arıyorum böyle bir işlem yapılmış kim bu çoban petrol belki de ben yanlış hatırlıyorum diye. bilgi verilmiyor bir kaç aktarmadan sonra bir arkadaş işlemin aslında aksigorta tarafından yapıldığını ve fakat farklı firma ismi göründüğünü söylüyor. ısrarla çoban petrolün bilgisini istememe rağmen pos makinesi verdikleri bu firmanın şehir bilgisine bile ulaşamadıklarını söylüyorlar bana.

    özetle bildiğiniz 150 tl kartımdan aksigorta ya da akbank tarafından rehin alınmış 1 aylığına gibi bir görüntü var. bunu 100.000 kullanıcı da yapsalar bir ay boyunca 150 milyon nakit elde etmiş oluyorlar. maddi olarak bir kayıp da yaşanmadığı için insanların çoğu farketse bile umursamıyor büyük ihtimalle. bddk kaç kullanıcı da böyle bir “hata” yaşandığını tespit etmeli bence.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap