36 entry daha
  • üst edit: evet arkadaşlar, kısa bir arama ile arkadaşın facebook hesabını, ve tahmin ettiğim "ayak yemelerine neden olan kıyafetleri" de buldum. fotoyu da hagen ordusu diye yayınlamış. bu tip fotolar erdoğan'ın uzun kolu tabirini doğruluyor. akp iktidarının avrupa'da faşist türk çeteler kurdurup onlar eliyle çeşitli eylemler yaptığına ve/veya yapacağına dair yaygın bir kanaat var almanya'da. siz kendi ülkenizde, hele de politik olarak sorunlu olduğunuz, sürekli sizin ülkenizi hedef gösteren bir liderin ülkesinin vatandaşlarını bu tip milliyetçi asker kıyafetleriyle görseniz ne düşünürsünüz? mesela milliyetçi ifadeler içeren yunan ya da ermeni milis asker kıyafetiyle dolanan rumlar, ermeniler görseniz konya'da, ne düşünürsünüz?

    https://www.facebook.com/…523629033.&type=3&theater
    https://www.facebook.com/…523629033.&type=3&theater
    https://www.facebook.com/…523629033.&type=3&theater
    https://www.facebook.com/…deo_source=user_video_tab

    erdoğan yurtdışında yaşayan türkleri kendi politik çıkarları yüzünden felakete sürüklüyor. daha bunlar iyi günler. ileride çok daha kötü şeylerin olacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. tarih tekerrürden ibarettir. bugün "erdoğan, reis" diye almanya'da tuğralı, erdoğan imzalı arabalarla gezenler yarın en ufak bir krizde deporta kadar gidecek muamelerle karşı karşıya kalabilirler. güç sarhoşluğuyla kendilerini cesurca bu kadar açık etmelerini anlayabiliyorum. ama bunların bedelinin olmayacağını düşünüyorlarsa bence yanılıyorlar. dünya gerim gerim geriliyor. kıvılcım çakılsa alev alınacak. neyse, size artık laf anlatmanın imkanı kalmadı. uykudan uyanmadan gördüğünüz şeyin bir rüya olduğunu anlatmak mümkün değil. devam.

    son olarak, herhangi bir polis örgütünün gözaltına aldığı birine şiddet uygulamasını tasvip etmem mümkün değil. bu hukuk dışı bir eylemdir. ve eğer bu şahıs gerçekten böyle bir şiddete maruz kalmışsa hukuki mücadele başlatmalıdır.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap