769 entry daha
  • ben manuel vitesli otomobilleri severim. ama baskı balata yeni olacak, kaydırma falan olmayacak. bir de, araç manuel olup, 1500 tane ayrı elektronik beyin, sürüş destek vs olmayacak. olay mekanik ise, komple mekanik olacak.

    yok öyle, hem 2017-2018 model araba kullanacaksın, sonra bi vites değiştirdin diye, kendini “mekanik” sürüş yapıyorum zannedeceksin. saçmalığa bak. sen viraja hızlı girince, araban kayınca, patinaj çekince bile, sürüş destek sistemleri her yerde olacak, pamuk gibi saracak seni, ama soranlara “manuel kullanıyorum” diyeceksin. yok öyle yağma.

    kaba tabiri ile olacak ama, götü yiyen, maçası sıkan, buyursun, hiç bir sürüş desteği olmayan, yalnızca sürücünün kontrolünde olan bir peugeot 106 veya 205 gti kullansın. burada manuel öven delikanlıların yüzde 90’ı, 2 virajdan çıkıp 3.’ye girmeden sağa sola çakmazsa otomobili, ismimi değiştiririm.

    derdiniz ne olm? bırakın millet rahat rahat kullansın otomatik arabalarını. çok istiyorsanız, alın bi hobi otomobili, bugün yarışa hazır renault flash veya fiat palio grup n yarış araçlarının fiyatı 10-15 bin tl. yarış başına da 2-3 bin para harcarsınız, zaten senede 6-7 yarış ancak yapılır. atın zevkinizi orada.

    otomobil alabilecek kadar paranız varsa, 15-20 ödeyebilirsiniz demektir. verin, yarışın, boyunuzun ölçüsünü alalım bakalım. otomatik kullanan “normal” ve “makul” insanlar da, rahat bi nefes alsın.
1669 entry daha
hesabın var mı? giriş yap