3 entry daha
  • maganda olmaya zorlanmak, en ufak liberalizm kirintisi gosterildigi anda keriz olarak algilanmak, akabinde hakli olarak zulum edince de istemeden maganda olmak gibi kisirdonguler barindiran kavram. tek gezerse sap muamelesi gormek, kar$i cinsle takilirken cevrenin di$iye etiket yapi$tirma ugra$i, kanka modeli arkada$la gezerken "iki sap bulmu$lar birbirlerini, sonraki durak kahve" gibi yakla$imlara maruz kalmak, i$ sahibi olmanin sosyal hayatin sadece para aki$ini saglamasi icin gerekli oldugu fikrini savunursaniz savunmayanla, savunmazsaniz savunanla taki$mak gibi $eylere yol acabilebilir.

    cevreden gelen baskilar ne kadar ce$itli mercilerden ve ne kadar ce$itli $ekilde gelirse gelsin, her daim tutarsiz olarak geldigi icin, sonunda yine de istemeden degi$tiren, bir nevi magandala$tiran kavram.

    turkiye'de kadin olmak derdinden gocunduran tarafindan muzdarip, kompleksli insanlar yuzunden basamak basamak daha da krola$mak, carpik "serbestlik" ve "seviye" anlayi$larinin (altimdakini ezerim, ustumdekine her daim sakso cekerim yakla$imi) getirisi olarak katila$mak yaninda gelen bonuslardandir.

    her$eye ragmen cekilir olmasi bir kenara, yurtdi$inda ya$ayinca daha rahat anla$ilabilen, getiri ve goturuleriyle harika olmasa da, turkiye kaosunda rahat edenler icin turkiye'de olma bakimindan super olan olay.
328 entry daha
hesabın var mı? giriş yap