• yaşadıkları başdönmesini 14 nisan 2018 akplilerin kafalarının karışması gibisinden başlık açarak gizlemeye çalışan zavallı partinin zavallı yandaşlarının yanılgısı.

    "türkiye'ye karşı iran safında olurum" diyen milletvekilleriniz ve bu tip hainlikleri cezalandırmayan parti yönetiminiz, suriye konusunda ne yaptılar?
    hani bak iran paralı katilleri gebertildi, arkadaşları gebertilen iranlı kiralık katillerin etlerini duvardan kazıyor, ne yaptı sizin tutarlı partiniz?

    akp'lilerin kafası karıştığı yok kardeşim, 8 yıldır dünyada en istikrarlı şekilde, suriye rejimine karşı olan, en tutarlı ülkeye laf atmayın. türkiye 8 yıldır mertçe ve adilce suriye politikası yürütüyor. rejimin karşısında ve 8 yılın sonunda batı devletleri bizim iktidarın dediğine geldi. 2013 yılında kimyasal kullanan esed'i niye vurmadılar? burada asıl kafa karışıklığı yaşayan akp mi? 8 yıldır aynı politikayı güden türkiye mi tutarsız? 8 yıldır karşısında olduğumuz iktidar vuruldu ve sonuçtan memnunuz. yazıkki partinizin ne halde olduğunu sizde biliyorsunuz, bizde...hepinize geçmiş olsun.

    not: eren erdem "attığı bu tweet'in tarihinin gösterilmediği, dolayısıyla haberin yalan olduğunu" iddia ediyordu: youtube->
    ben kendisine hatırlatayım: 26 kasım 2011 (kaynak->).

    ek.1: türkiye'ye karşı iran'ı tutan eren erdem, iş iran'ın vurulmasına gelince -kendisinden beklendiği şekilde- onursuzca susmayı, tutarsızca sessiz kalmayı, tek bir kelime etmememyi tercih etti. iran sevicileri bugün çok sessiz.

    ek.2: kimi cehaletten kimide onursuzluktan yalanlara devam ettiği için açıklama yapmak şart oldu. bakın adam eren erdem'in nasıl kıvırdığını, bunun -en hafif tabiriyle- bir iftira olmadığını güzel güzel açıklamış: #64834042
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap