1 entry daha
  • bir yazar..

    insanlara dm'de saçma sapan konuşup ardından da entry altına ekşimek, bir.. bunu yaparken her türlü iftirayı atmak, iki.. üstüne de güya kendini överken kim olduğu hakkında en ufak bir fikri olmadığı insanları kendince aşağıladığını sanmak, bu da üç.. tam bir yeni türkiye bireyi gerçekten..

    herhangi bir insanın herhangi bir konuda yaptığı yorum paylaştığı bilgi vs hakkında, "bunlar şehir efsanesi" diye lafa gir.. sen bunu neden dedin, niye bunu yazdın ya da böyle yazmışsın ama doğrusu şu şu şu donelere göre bu vs diye söyleme ya da sorma gereksinimi bile duyma.. o kişi yine de sana gelsin insan gibi davranıp neyi neden söylediğini söylesin, bunun üstüne tekrar gel; "2 makaleye baktım" diye tekrar carla, sanırsın koca internette iki makaleye baktın mı her şey tamam, ondan sonra da vay efendim..

    hayatta en kızdığım şey doğru konuşulmamasıdır.. haliyle de ben gittim soru sordum ama bana cevap vermedi minvalinde şeyler söyleyen bir insan için ne desek boş.. gayet de biliyor ki soru falan sorulmadı, hiçbir bilgisi olmayan bir konuda kafadan gelip karşı tarafın söylediği şey hakkında yanlış dedi son derece fevri bir tavırla.. ama işte kime neyi anlatıyorsun..

    işin asıl komiği, bu zevatlar sanıyor ki; sosyal medya içinde ulaşabildiği her kişi onun her hareketine katlanmak zorunda, her lafını emir telakki etmek ve onun bitmek bilmeyen mesajlarına cevap vermek zorunda.. -edit: hatta; boş yapma gibi laflar ettiği halde dahi onunla mesajlaşmaya devam etmeye de mecburuz.- hakaret ettim mi? hayır.. aşağıladım mı? hayır.. küfür ettim mi? hayır.. tek yaptığım mesajlaşmayı kesmek..

    peki, sadece mesajlaşmayı kestiğim için ben neyim bu şahsa göre?
    ingilizce dahi bilmeyen bir cahil, kapasitesiz, akademisyense yapacağı bilime sıçılması gereken, ortaya fikir diye bok sıçan biri.. vs vs..

    bunca hakareti etmesine sebep olan benim yazdığım da; bunlar şehir efsanesi diye bismillahla olayı kestirip atması üstüne şu..

    birader ben senin aydınlatıcın mıyım.. bi' kere konuya giriş şeklin yersiz.. bahsettiğim konu hakkında bilgin yok, gelmişsin bana öyle bir şey yok kanka muhabbeti yapıyorsun..

    bi' konu hakkında bilgin olur, ondan sonra gelir başkasının fikrinin doğruluğunu yanlışlığı üstüne yorum yaparsın. biz de oturur eldeki veriler üstüne tartışırız.. ömrü hayatında ilk kez duyduğun şeylerle alakalı ben mi sana sunum yapacağım..
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap