• uyuz oldugum tiplerdir.

    ulan baslik acilmis, birileri birseyler yazmis, oburu de gelmis, o oyle yapmissa sanane, bu boyle olmussa sanane diyip sinirlerimi ziplatiyor. ne demek sanane?

    lan tamam ozgur bir platform burasi, ozgur bir ulkede yasiyoruz (!) isteyen istedigini yapar, kimse de karisamaz bize ne tabii ki ona birsey demiyoruz da be at kafasi, insanlar dusunduklerini yazmasin mi lan? kapatip gidelim o zaman sozlugu... kimse de bisey yazmasin o zaman... kimse kimseyi elestirmesin, baslik falan da acilmasin o zaman... bazi insanlarin istedigi seyi yapma ozgurlukleri var da bazilarinin onlari elestirme ya da bahsedilen konuda fikirlerini belirtme ozgurlukleri yok mu? ee bu nasil ozgurluk?

    sanane manane yok arkadas. yazdiklarimi begenmiyorsan engellersin, oyle bir luksun var ona birsey demiyoruz da fikrimi belirttigim bir konuda bana sanane falan diyemezsin. kapatin sozlugu, acmayin o zaman baslik falan, ya da bir basliga sadece basligi acan kisi yazsin, siz de rahatlayin biz de olmaz mi?

    ha bir de sorsan en buyuk ozgurluk, demokrasi savunuculari bunlardir ha. sizin savundugunuz ozgurluk, sadece kendi ozgurlugunuzdur. faydasizlar sizi be!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap