• tam manasıyla rezalet. türk hava yolları gibi milletin vergileri ile iş yapan, ülkemizin gözbebeği "yerli ve milli" bir kuruluş nasıl böyle bir rezalete imza atabiliyor anlamış değilim.

    mahalle çingenesi müjdat gezen'in tim maslak show center'daki yedi kocalı hürmüz oyununa ana sponsor olmak gibi fecaat bir karara imza atmışlar. böyle bir rezalete hangi thy çalışanı imza attı bilmiyorum ama acilen hakkında soruşturma açılması gerekir, bu öyle böyle bir rezalet değil çünkü.

    bir insan muhalif olabilir, muhalif fikirlerini açıkça beyan edebilir ve buna rağmen de thy gibi bir kuruluşun gidip ona sponsor olmasında da sorun yoktur. hatta sanatçı ne kadar muhalif olursa olsun desteklenmelidir.

    ama bu oyuncu mahalle çingenesi müjdat gezen, oyun da yedi kocalı hürmüz olunca işler değişiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=c8wywv77sjo
    https://www.yeniakit.com.tr/…biyesizlik-276381.html
    http://www.analizmerkezi.com/…li-hakaret-36688h.htm

    bu daha önceki vukuatları ama asıl pislik yedi kocalı hürmüz oyununda başgösteriyor. islam'a, osmanlı'ya ve osmanlı hanımlarına iğrenç, laubali, ağza alınmaz hakaretler ve yakıştırmalar yaptırtmış müjdat gezen. gerçekten midemiz bulanarak salonu terk ettik.

    her şeyi geçtim thy'ye yakışıyor mu şöyle bir tipitipe sponsor olmak? imajınızı hiç mi düşünmüyorsunuz?

    not: bazı gerizekalılar meseleyi "ateist diye destek alamayacak mı?" noktasına çekmiş algı yaratmak için. thy'den bir ateist de bir hristiyan da bir budist de destek alabilir. nitekim thy batman v superman filmine ve barcelona takımına da sponsor oldu. ama ne film ekibinin ne de futbol takımının islama, müslümanlara ve osmanlı'ya hakaret ettiğini, ya da onları aşağıladığını görmedik değil mi?

    not 2: bazıları kaç kez uçağa bindiğimi sormuş. hayatında miles&smiles elite plus gördün mü yavrum. kendisi uzun bir süredir cüzdanımın gediklisi olur.
218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap