• atanamadığı için intihar eden gencecik bir öğretmenin ardından dile getirilen sevinç nidasıdır..

    tamamı da şu şekilde;
    "atanamayan 500 bin öğretmen var. kimse intihar etmiyor dini imanı allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı :)"

    bakın bu zihniyet için söylenebilecek tek bir şey yoktur.. bu zihniyetin hak ettiğinin ne olduğu da ortadadır.. ha bu arada, twitter'da bu twitine tepki gösteren herkese de o biçim hakaret etmeye devam etmektedir bu hesabı kullanan şahıs.. hala gelip, böyle bi' twit yok-bunlar montaj falan diyen ahlaksızlara duyurulur..

    edit: göremeyenler için yeni link..

    edit 2: silene kadar dursun yine de; twitin orjinali..

    edit 3: ilgili twitin altında daha onlarca hakareti var bu hesabı kullanan şahsın, ülkedeki milyonlarca insana hitaben söylediği.. illaki burada hukuka hakim birileri vardır. çok rica edeceğim halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve/veya varsa başka suç unsurları nedir bunları belirtsinler. ayrıca bu kişiye nasıl dava açılabilir bunun dilekçesini oluştursunlar.. ben de buradan yayınlayayım.. hesabın kullanıcısının kim olduğu ortaya çıkarılsın böylece..

    toplumun belli bir kesimine yönelik hakaretlere ve aşağılamalara birkaç örnek;

    foto 1 twitter link 1

    "iş mi yok gitsin markette çalışsın pazarda limon satsın cana kıymak nedir yaa. işte din yok allah korkusu yok ateist cehape nesli !!"

    ..

    foto 2 twitter link 2

    "ana hoyanet partisi cehapeye oy verenler müslüman olsa o partiye oy vermezlerdi pkk fetö dhkpc ile koyun koyuna olan bir siyasi hareket in dini imanı yoktur ateisttir deisttir nokta"

    edit 5: geçmişte de yaşanan benzer acılar;

    (bkz: atamasi yapilmayan ogretmenin intihar etmesi)
    (bkz: 8 yildir atanamayan ogretmenin canina kiymasi)
336 entry daha
hesabın var mı? giriş yap