1 entry daha
  • "çay arabası"'ndan çay içtiğini söylerek bütün karizmasını, seksiliğini falan daha baştan bitirmiş erkektir. o ne lan öyle, araba gelecek de, çay ihsan edecek de, günde kaç tane içebileceği sayılmış ve hesaplanmış çayını içecek de cool olacak.. "100 kişiyle aynı ortamda çalışıyorum" demenin kibar yolu.

    sabah çayını içen seksi ve cool erkek dediğin, ahan da şekilde görüldüğü gibi (bkz: elinherifi) sabah ofisine gelir,herkesin kart okutup geçtiği turnikenin yanındaki kapı güvenlik tarafından iki adım kala açılır, insanlara sadece günaydın der, çay falan söylemez çünkü çaycı her sabah masasına oturunca çayını ve kahvaltısını isteyeceğini bildiği için hazırlamıştır. oturur masasına, bir dakika sonra kahvaltısı gelir. ilk bardağı kahvaltıyla yapar, ikinci bardak keyif çayını da ekşi sözlük okurken içer..çaycının üçüncü gelişinde elinde kahve vardır.

    çay içerken seksi ve cool olan erkek ahan da böyle olur.. ha diyeceksiniz ki sana ne faydası var.. yok lan bi faydası, evli barklı erkeğim. kimse de bu mizansene vermiyor zaten, kendi kendimizi eğlendiriyoz sabah sabah, ahaha

    edit: olan biten mizansen değil gerçektir yalnız
    büdüt: ahan da çaycı geldi şimdi, sabahtan beri üçüncü gelişi ve elinde şekerli kahvem. böyle yani.
hesabın var mı? giriş yap