4 entry daha
  • ataşehir şubesinde 1 aydır kullandığım hede. düzenli/dengeli beslenmeyle 3 kg vererek (2.5'u yağdan) 74'ten 71'e indim (boyum 1.78).

    giydiğiniz yelekteki pedler sayesinde vücudunuza belli aralıklarla akım göndererek kaslarınızı ekstra çalıştırırken, belli başlı hareketler (squat, ağırlık kaldırma, şınav, mekik ve birçok adını bilmediğim şey) yapmanız isteniyor. normalde kolay kolay yaptığınız hareketleri kasların sürekli uyarılması sebebiyle çok zorlanarak yapıyorsunuz, böylece kısa sürede iyi sonuçlara ulaşıyorsunuz.

    asıl amacı benim gibi tembeller için yağ yakımı + kasların güçlenmesi + sıkılaşma konusunda kısa sürede etkili olmak.

    benim gitme amacıma gelirsek; kilo vermekten çok, postür düzeltme, yağlı kısımları eritip fit bir görünüme kavuşma, ve şuana kadar işe yaradığını söyleyebilirim.
    ama sadece buna devam edersem asla kaslı kaslı süper fit bir vücuda sahip olamayacağımın da bilincindeyim. siz de bunu bilerek başlayınız.

    demo dersleri genelde ücretsiz. bence bir deneyin derim. bir şey kaybetmezsiniz. 20 dk'lık değişik bir aktivite deneyimlemiş olursunuz.

    edit: yaklaşık 6 ay devam ettim, postürümde ciddi düzelme oldu ve bu sürede az da olsa kilo da verdim(zaten kilolu bir insan değilim). ama dürüst olmak gerekirse son 3 ayında beslenmeme fazla dikkat etmedim. zaten asıl amacım kilo vermekten çok postür düzeltmekti. sonrasında tasindigim icin birakmak zorunda kaldim maalesef
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap