1 entry daha
  • ulan ne yüzsüz heriflermişsiniz be. hepimiz o parayı aldık ve çatır çatır yedik işte.

    o parayı alırken herkes kadar zorluk içindeydim. aileme yük olmak istemiyordum, şehir dışında kız arkadaşım vardı, bir yandan da komedi bir paraya tam zamanlı olarak iş hayatına atılmıştım. kyk parası bana o dönemler ilaç gibi gelmişti. hayatımı idame ettirmiştim sayesinde.

    okul bitti, kız arkadaşımla ayrıldım, şu an istanbul gibi bi' yerde 2.650 lira gibi gayet düşük bir maaşla çalışıyorum ve bir yandan da sike sike borcumu ödüyorum. 2 yılda 10 bin lira ödedim, 3 bin kaldı. yapmak istediğim pek çok şeyden geri kaldım ama delikanlı gibi aldığım parayı geri ödüyorum.

    ben bu kadar cefa çekmişken ve çektiğini bildiğim bir sürü insan tanımışken sizin gibi şark kurnazlarını görünce utancımdan yerin dibine giriyorum.

    ekleme: lakayitciddi nickli yazar yalan söylüyorsun diye mesaj attı bana. 2009-2013 yılları arasında marmara iletişim'de okudum, 2010-11 yılları arasında sports tv'de kj operatörü olarak tam zamanlı çalıştım. ilk maaşım 100 liraydı, evet. sabah 06.30'da işe gelip 15.00'e doğru işten çıkıyor ve okula gidiyordum. kız arkadaşım kocaeli'de yaşıyor, sakarya üni'de okuyordu. bazı günler işten ya da okuldan çıkıp yanına gidiyordum. söz konusu yazara ismimi de söyledim, isteyen istediği gibi araştırıp neyin ne olduğunu öğrenebilir. reel'de arkadaşım olup ekşi'de de yazar olan arkadaşlarımı da söyleyebilirim. bi' de onlara sorarsınız isterseniz.

    ekleme 2: herkes çok zor durumda değil, kendinizi kandırmayın. benim çevremde de ödeyecek durumu olduğu halde: "banane abi, ben ödemem, devlet siler zaten" diyen çok adam oldu. yapılması gereken "devlet herkesin borcunu siliyor, bizimkini de silsin" demek değil. devlet-vatandaş arasındaki bu sorunların önlenmesi için, devletin tamamen bir sosyal devlet olması için mücadele vermek. ben bunun çok mücadele ettim, bedeller ödedim. hakkımda en ufak bir şey bilmeden sallamak yakışmaz size.
2004 entry daha
hesabın var mı? giriş yap