6 entry daha
  • öncelikle kirli sakalın ne olduğunu tanımlamak gerekir zira entry başlığındaki "kirli sakal"ın entrylerde yazılanlarla uyuşmadığını söylemeliyim.

    benim bildiğim, kişiden kişiye değişiklik gösterse de -çünkü her erkeğin sakalı aynı hızda çıkmıyor -, birkaç günlük ya da bir haftalık sakala kirli sakal deniliyor. kirli sakal başlığı altındaki entrylerde de üç günlük sakal ve zımparadan hallice gibi tanımlamalar kullanılmış. google'a sorduğumuzda ise şöyle abilerin fotoğraflarıyla karşılaşıyoruz: kirli sakalya da stubble beard kirli sakal dediğimiz şey bunlardır, kirli sakal ile sakalı karıştırmamayı bir öğrenmek lazım.

    diyelim ki derdiniz türk kadınının sakal hayranlığı olsun. böyle bir argümanı desteklemek için de günümüzde yayınlanan televizyon dizilerinden örneklemeler verilmiş. diziler sakallı erkekler dolmuş. sonra da türk kadınları televizyon dizilerinden görüp böyle erkekleri beğenir olmuşlar, özenti olmuşlar falan. söylenilenlerin tam tersi olamaz mı mesela? günümüz kadını sakallı erkek seviyor olamaz mı? bunu bilen medya da daha çok reyting için sakallı erkek karakterler yaratıyor olamaz mı? olamaz çünkü özellikle türk kadını özentidir, televizyonda gördüğünü beğenir, sonra da sevgililerinden sakallarını uzatmalarını bekler, değil mi?

    bir de sakallı erkeğin dövdüğü, türk kadınının kendisini döven erkeği beğendiği, bu sebeple de türk kadınının başına gelen her şeyin müstahak olduğu söylenmiş ki bu da bir yobaz beyanıdır. bununla ilgili daha fazla bir şey söylemeye gerek görmüyorum.

    her koşulda, güzellik ve estetik kavramlarının göreceli olduğundan, çoğunlukla da dönemlere göre değişiklik gösterdiğinden bi' haber olan önyargılı kişilerin düşüncelerinin yer aldığı bir başlık olduğunu varsayıyorum. bir ara kadınların güzelliği ile ilgili şöyle bir video izlemiştim: https://www.facebook.com/…zgvnpdf-dkq3svumh9x2avkki bu da kenarda dursun da 10-15 yıl evvelki erkeklerin fotoğraflarıyla şimdikileri kıyaslamayın.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap