6 entry daha
  • bana göre la casa de papel'in böylesine ses getiren bir dizi olmasında en büyük payı olan oyunculardan biridir. anladığım kadarıyla oyunculuk kariyerinde bundan önce de hep benzer rollerde oynamış ve bu yüzden oynadığı karaktere aşırı hakim, öyle ki dizide görüldüğü ilk sahneden itibaren insanı etkisi altına alan bir görüntüsü var. yakından takip ettiğim bir oyuncu, gerçekten çok güzel bir kadın.

    kendisiyle ilgili çarpıcı olan detay ise, siyasi görüşünden ötürü dizinin ispanya'da ciddi bir kesim tarafından boykot ediliyor olmasıdır. kendisinin ne derece bir bask milliyetçisi olduğunu anlamak için instagram hesabına şöyle bir göz atabilirsiniz. dizinin boykot edilmesine sebep olan videolar ise:

    https://www.youtube.com/watch?v=imwozgssjze
    https://www.youtube.com/watch?v=u3us-cfr9tu

    konu ile ilgili çok bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum ancak ilginç olan şu ki, kendisine sonradan bu konu sorulduğunda kelimeleri hiçbir şekilde törpülemeden duruşunu ilk günkü gibi koruyor. hatta aşağıda linkini vereceğim bir röportajında -ve diğerlerinde- en basit cümle içerisinde bile "ispanya" kelimesini bilerek kullanmıyor. örneğin "buenos aires'ten selamlar, istanbul'dan selamlar... vs." cümlesine karşılık her seferinde "saludos desde pais vasco" diyor veya ülke (ispanya) içerisinde olan bir şeyden bahsettiğinde cümleye "en el estado" diye başlıyor.

    https://youtu.be/xzz1h1qbxvg?t=24m26s
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap