• malum eşekherif - westworld çevirisi krizinden sonra bugün twitter'da hasangdr'nin suçlamalarına dayanamayan nehirin ve ırmak'ın planetdp'den ayrılması olayı.

    nehirin'in veda cümlelerini de şuraya yapıştırayım.

    "burası divxplanet değil. asla olmadı, asla olmayacak. yönetimi biz bıraktık. toplu olarak istifa ettik ama yönetim. güç elimden gitmedi, alınmadı. ben isteyerek bıraktım. hatta geri dönmem için defalarca gelindi. twitter'dan her zamanki gibi aklı sıra kötüleme kampanyası yürüten moderatör görünümlü root admin hasangdr bile geldi. iyi ki ayrılmışım. çok memnunum. böyle iftiracı, kendi meziyetlerini başkasına yakıştıracak kadar alçalan birinin olduğu yerde benim işim olmaz. allah'a şükür içim dışım bir. kimseden menfaatim de yok. olsaydı hâlâ burada olurdum. ben istifa ettim. yetkiyi ben bıraktım. güç manyağı, menfaatçi değilim şükürler olsun. herkesi kendin gibi zannetme bence, bu da sana abla tavsiyesi olsun. kardeşimi de ben almadım. adg alınması gerekiyordu alındı. senin root yetkinin yanında solda sıfır kalır yani hasangdr. yeter terbiyesizliğin, seviyesizliğin. bıktım artık. bir de @putte tansel abiye ve @elbais e bizim arkamızdan konuşmuyormuş gibi masum rollerindesin hep. hâlâ twitterdan konuşuyorsun boş boş.

    artık çevirmen maskına da ihtiyacım yok. alın.

    ss de alayım da silerseniz twitterdan paylaşacağım çünkü. en çok bu ss alma huyumu seviyorum. elimdeki dokümantasyon kimsede yok."

    https://hizliresim.com/8yb9ja

    https://hizliresim.com/d7z8jz

    https://hizliresim.com/m2br0y

    https://hizliresim.com/epozjv

    https://hizliresim.com/jyzvd9

    https://hizliresim.com/2jaypl

    https://hizliresim.com/blyrjv

    https://hizliresim.com/z94a0g

    https://hizliresim.com/oovy1q

    https://hizliresim.com/lol0vb
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap