7017 entry daha
  • herseyin ayan beyan görüntüsü varken, hakem raporu belliyken, ilgili hastaneden doktor açıklaması varken herhangi bir yere demeç vermesine gerek olmayan başkan.

    ilk günden itibaren zaten hükmen karari çıkmayacağını düşünüyordum çünkü ilk gün yapılan açıklamalar olayın ne boyuta taşındığını göstermişti. hal böyleyken fikret ormanın söyleyeceği şeyler bizim beklentimizi yukseltip daha büyük hayal kırıklığı yasamamizdan baska birşeye sebep olmazdı. daha büyük hayal kırıklığı daha büyük öfke doğurur ve taraftar bazında manasız şeyler yapıp hakliyken haksiz konuma dusmemize sebep olabilir. biz bu ülkenin mecburi sağduyulu olmak zorunda olan kismiyiz çünkü adalet denen olgu bize adaletsiz şekilde uygulanıyor.

    daha açıklanmadı ama maçın kaldığı yerden devam edeceği devlet bahçeli tarafindan resmi olmayan şekilde duyuruldu. su dakikadan itibaren fikret orman ve yönetiminden yegâne beklenti takımı o maça cikarmayip kupa denen tenekeye katılımı da süresiz olarak iptal etmesi olmalıdır.

    beşiktaş bugüne dek hiçbir hakkini bağırıp çağırıp algi yaparak elde edemedi çünkü bunlar için ihtiyaç olan desteği hiçbir medya kuruluşundan elde edemedi. hakli olduğu davada dahi verdiği demeçler basin tarafindan saptirilip suçluymus gibi gösterilen bi düzende mucadele ediyoruz. sessizligimiz aptal oldugumuzdan değil, konusmanin bugüne dek faydasini gormedigimizden. dönüp maziye baktiginiz zaman çok örnek goruceksiniz. ne yazikki burası böyle bi ulke. mutlaka bu devran dönecek ve intikam nasıl bi duyguymus bu adaletsizliğe sebep olan herkes tadicak.
3914 entry daha
hesabın var mı? giriş yap