8 entry daha
  • $imdi gelelim ulkemiz havalimanlarini tanitalim programimizin bodrum milas uluslararasi havalimani ayagina;

    guvenlik;

    guvenlik olarak ulkemizin yuz karalarindan birisi diyebiliriz, havalimani giri$ine koyduklari iki adet tumsek, iki adet barikat ve ortalikta oylesine dolanan bir kac guvenlik gorevlisi var ve havalimaninin giri$inden itibaren yapisi sebebi ile ucaklar ile burun burunasiniz, sapan ile ucak motoruna ta$ atabileceginiz kadar burun buruna diyeyim vehamet daha bir anla$ilir olsun. oldukca fazla eksigi var havalimaninin, ozellikle dalaman gibi bir alternatifin guzelligini ve yapilanmasini gordukten sonra burasi vasat bile denemeyecek kadar kotu durumda kaliyor.

    ula$im;

    hava$ otobusleri ile bodruma ula$iminiz ortalama 35 dakika surmekte, yolculuk keyifli denebilecek kadar manzarali geciyor, en azindan dogayi seven, dag orman gormekten keyif alan birisi olarak yolu seyrederek yolculugu sanki 10 dakikalik mesafeymi$cesine tamamladim (yolda gprs ustunden internete bagli olmamin da etkisi olabilir), bu seyahat kar$iligi $u gunlerde hava$a 12 milyon(12ytl) lira odemeniz gerekiyor. islak mendil, yol dergisi gibi ekstra hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz.

    terminaller:

    ic hatlar binasi bir unversite kantinine, di$ hatlar binasi ise kucuk bir ilimizin otobus terminaline benziyor, kapasite\hizmet bakimindan konumlandirirsak du$uk yatirim\aman cali$sin yeter mantalitesinin urunu oldugunu gorebiliyoruz. bir havalimani goruntusu sergilemiyor, daha cok dalaman'dan kalkan ucaklarin bodrumdan otostop ceken yolculara durmasi icin yapilmi$ bir yer goruntusu sergilemekte.

    sonuc;

    bir cok tatil beldemize bu kadar yakin olmasi ile oldukca ciddi potansiyel te$kil eden bodrum milas havalimani daha fazla yatirimi hakediyor gibi, kesin olarak hakediyor demeden once havalimani istatistiklerini incelemekte yarar var. haliyle $imdilik "gibi" diyerek bu yazimi noktaliyorum, 2003-2004 ve 2005'in ilk 6 ayinin istatistiklerini aldiktan sonra daha kesin yorumlarda bulunabilirim.

    boeing 747 - 2005
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap