6 entry daha
  • evet; vardırlar.

    erkeğin de kadının da flörtözü, piç veya kaşar oluyormuş, diyorlar. desinler. kötü söz sahibinindir. oysa ki, flörtöz olmak, flört etmek, yaşamdan zevk almak, erkekleri sevmek ve uzun vadeli ilişkiler yerine kısa ama güzel bir şeyler yaşamaya çalışmak neden kötü veya günah olsun ki?,

    bu da bir seçimdir. ve siz seçiminden veya yaşam tarzından dolayı bir kadına nasıl orospu veya kaşar diyebiliyorsunuz?

    öncelikle kendinize gelin ve terbiyenizi takının. hiç kimsenin yaşamı sizi ilgilendirmez; ve siz, oturduğunuz yerden insanları yargılayamazsınız. tek bir erkeğe bağlanmış, kendini tek bir erkeğe adayan bir kadın ile mutlu olmayı doğru buluyorsanız, bu da bir seçim. kimse sizi suçlayamaz. ancak, yukarıda da dediğim gibi, insanlar uzun süreli ilişki kurmak veya birilerini yaşamlarına almak istemeyebilirler. son derece doğal ve anlaşılabilir.

    ya da, bir kadın, başka erkek (ve/veya kadınlar) ile flört etmekten hoşlanıyordur. bunun neresi yanlış?

    doğru ya?

    kadın neydi? erkeğin omurgasından yaratılmış ikinci sınıf bir varlıktı. penisi yok ve penisinin olmaması onu sizden daha alçak kılıyor, öyle değil mi? peki, sizi var edenin bir kadın olduğunun; kadının sizin kaburganızdan yaratılmadığını, ama sizin onun vajinasından yaşama doğduğunuzu ne çabuk da unuttunuz. ancak, bu bilgiyi de kadınları "doğum makinesine" indirgemek için kullanıyorsunuz (ah! siz yok musunuz, siz!).

    çok konuştum...

    kaşar olan flörtöz kadınlar değil, ama bir eril dili yaratan ve insanları yozlaştıran ve gericileştiren ortamın kendisi.

    flörtöz kadın dostlar;

    iyi ki varsınız. bakmayın siz bunlara... kafanıza göre takılın, genjler...
512 entry daha
hesabın var mı? giriş yap