21 entry daha
  • $irin gorunumlerinin aksine her turlu picligi bunyelerinde barindiran, yozla$mi$ ili$kilerin butun ozelliklerini ya$atan dombili hayvanlarmi$ bunlar...

    her $ey ilk gonzales'in yanina koydugumuz genc ve hareketli erkek gonzales ile ba$ladi. ba$langicta birbirlerinden pek hazzetmeyen bu esmer guzeliyle sari$in yaki$ikli herhalde nefislerine yenik du$tuler ki ortaya 5 jelibon cikardilar. daha sonra ise kayiplar ba$ladi. ilk haftada kaybettigimiz birinden sonra zayifligiyla un salan 2. yavruyu da kaybetmi$tik, tam her $ey duzene girdi, kafesleri de birle$tirdik ne guzel takiliyorlar derken zalimlikleriyle tani$tik bu hayvanlarin; anneler gununde annelerini yiyen yavrular.

    olenle olunmez diyerek yolumuza dul baba ve 3 yavrusuyla devam etme karari aldik. (bu noktada ciddiyetimle devreye giriyorum ki 2 veterinere "napayim ki $imdi ayirayim mi?" diye sormu$ bir ki$iyim. "daha onlar kucuk, birbirlerine saldirmiyorlarsa bi$i olmaz" yanitini aldim). yakin zamanlarda 1'i erkek 2'si di$i yavrulardan birinin karninda bir $i$lik fark ettik, ancak "yok canim"larla "daha neler"lerle gecirdik ki hata etmi$iz.

    $imdi gecenin korunde uyanmi$ bir ki$i olarak ayirdigim di$iyle yavrusuna bakiyorum ve sorular bulandiriyor zihnimi. bir gonzales bir seferde 4-12 yavru doguruyorsa diger yavrulara ne oldu? bunun di$inda, bu yavru (ya da yavrular) hic $uphesiz ki ensest bir ili$kinin meyvesi, ancak baba kim acaba (daha biyiklari terlemeden co$up karde$ini dudukleyen erkek karde$, ya da e$ini kaybetmenin acisiyla ya allah diyerek kizina dalan bir baba)? yavrular yendiyse olay iyice karma$ikla$iyor, hadi hayvanlarin yamyamligini biliyorduk gerci de... (di$inin babasi sari$in ayni zamanda yavrularin babasiysa ve yemi$se hem torununu hem de yavrusunu yemi$ oluyor, eger erkek karde$ nefsine hakim olamadiysa ortaya yegenler ve cocuklardan olu$an bir denklem cikiyor).

    velhasil kelam, oda ahalisi olarak yeni dogmu$ canavari (artik hepsini boyle goruyorum) buyutmeye kararliyiz. oturup genetik caprazlama ali$tirmalari yaptik, yavru sari$in cikarsa babayi bulamiyoruz, ancak esmer cikarsa suclu karde$ olacak.

    bunlarin soy agacini cikaracaktim aslinda, ancak $imdi dallanip budaklanan ve kan bagi - evlilik cizgileri kari$an, ensest ili$kilerin meyvelerini iceren bu agaci cikaramayacagimi anladim.

    daha da onemlisi, artik korkuyorum. bu manyaklar gunden gune artiyorlar ve birbirlerini dudukleme pe$inde ko$uyorlar. bir gun beni dudukleyip yiyeceklerinden $upheleniyorum.

    kafeslerine de sodom ve gomore isimlerini taktim, her turlu ahlaksizligin yuvasi oldu tala$ yumaklari.

    1 gun sonra gelen edit: daha hic bir $ey gormemi$iz meger. 2 kiz karde$ten digeri de bugun itibariyle 4 yavrunun annesidir, hepimize hayirli ugurlu olsun. yurdu da hayvanat bahcesine cevirdik.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap