• gün itibariyle başlattığım, sadece ekşi yazarlarının katılabileceği büyük turnuvalarda geleneksel hale gelmesini beklediğim eğlenceli yarışma. tüm tahminlerinde isabet sağlayan bir arkadaş playstation 4 kazanacak.

    yarışmayı kazanmak için tüm gruplardaki sıralamayı ve devamını şampiyona kadar bilmeniz gerekiyor. kolay değil ancak eğlenceli. katılmak içinse yazar olmak şart. çaylaklar uslu bir çocuk olup 2020 avrupa şampiyonasını beklesin lütfen.

    katılımı nasıl sağlayacağımıza gelirsek ;
    öncelikle fifa resmi sitesinde zaten bir yarışma düzenlemiş. bizde aşağıdaki siteden play bracket challenge tuşuna tıklayarak tahminlerimizi kolayca yapıyoruz.

    https://bracketchallenge.fifa.com/

    tahminlerimizi tamamladıktan sonra sayfanın en altında klasik share yani paylaş butonu var. burada twitter, facebook hangisini kullanıyorsanız tıklayarak sizin tahminlerinize özel olarak hazırlanan linki başlığın altına yapıştırıyorsunuz. örneğin benim tahminlerim;

    https://bracketchallenge.fifa.com/…94f233d4f894b95c

    not: yarışmaya katılım 11 haziran 2018 saat 20.00'de sona erecek. bu saatten sonra gönderilen tahminler ödül için değerlendirmeye alınmayacaktır. ayrıca yarışmayla ilgili sorular için yeşillendirebilirsiniz.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap