3 entry daha
  • tesis eski olmasına rağmen genel olarak iyi durumda. bodrum otellerinin bir çoğunda olduğu gibi bu otel de denize nazır bir yamaç üzerine konumlandırılmış durumda. bu sebeple odanız biraz tepede kalıyorsa buggy denilen otel içerisinde 20 dakikada bir ring servis yapan araçlara mahkumsunuz. o yokuşlar ve merdivenler günde 3-5 kere inilip çıkılacak şekilde değil.

    yemekler güzel. açık büfe sergi alanı küçük diyebilirim. yemek servis alanları kesinlikle yetersiz sürekli kuyruk oluyor ve bitmiş olan yemeklerin yenilenmesi uzun sürüyor. yemeğin içinden karidesler seçilmiş sadece biraz sebze kaldığında kesinlikle yenilemiyorlar. o azcık tencerenin dibinde kalan sebzelerinde bitmesi bekleniyor. ana restaurantta yemekler sırasında servis konusu gerçekten sıkıntılı. mutlaka bir garsona ulaşıp içecek siparişi vermek için çaba göstermek gerekiyor, zaten o da bazen yemeğiniz bitene kadar gelmeyebiliyor. mesela barlardan birinde masaya oturduk ve kalkana kadar 20-25 dk boyunca kimse yanımıza uğramadı. barda sadece 2 masada müşteri vardı. garson diğer masadaki turistlerle muhabbet etmekle meşguldü. bu yaklaşımdaki çalışanlar nedeniyle barları genelde self servis olarak düşünebilirsiniz. garson profili müşteri ile fazla yüz göz olan tipte. otelde eğitimli, profesyonel bir ekip yok. yada bana denk gelmedi.

    odalarda ve çevrede sivrisinek çok. gün batımına doğru bulut gibi tesisin üzerine çöküyorlar. yatmadan önce odada, 10 15 dk sinekleri avlamadan sakın uyumayın. zaten odaya girdiğinizde duvarlardaki sivrisinek lekeleri ve cesetlerinden durumu anlayacaksınız :) sinek kovucu sürmemize rağmen odada çocuğun her yerini sinekler yedi. gece balkonda 15-20 dk oturamadık. oda temizliğinin yeterince özenli yapıldığını düşünmüyorum. odada ve banyoda bazı yerlerde örümcek ağları mevcuttu. ilk girdiğimizde banyoda önceki müşteriden yada temizlik personelinden kalan saç kılları mevcuttu.

    odadaki sinekler:
    sinekler

    oda da yatağın üst kısmı, tavan:
    örümcek ağları1

    banyodaki aynanın üst kısmı, tavan:
    örümcek ağları2

    odalardaki mini barda alkollü içecek, çerez ve atıştırmalık yok. fanta, coca cola, fuse tea, su mevcut.

    resepsiyon sanki 3 yıldızlı otel resepsiyonu gibi. insanın suratına bile bakmaktan imtina ediyorlar. ets turun personelini saymazsak giriş ve çıkışta bizimle otelde kimse ilgilenmedi diyebilirim. turistlere ve özellikle güzel kızlara daha yoğun ve öncelikli hizmet verildiğini gördüm.

    sonuç olarak premium iddiası olan bir otelde bu eksikliklerin bence olmaması lazım. otel kötü değil ama gerçek premium bir otelde kalmamış kişilerin yaptığı abartılı yorumların bu otel için bolca yapıldığını görüyorum...

    "gerçek premium otel neresiymiş kardeş? söyle biz de bilelim!" dediğinizi duyar gibiyim... buyrun; (bkz: regnum carya golf&spa resort)

    edit: linkler düzeltildi.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap