4 entry daha
  • tüm zamanların en iyi kulaklığı. sennheiser markası kendini aşmış bu üründe. performans/fiyat ürünü aynı zamanda son derece dayanıklı. sesi çok iyi. kulağınıza öyle bir oturur ki hiç fark etmezainiz sanki yok gibidir. gülünç bir şekilde aşırı ucuza satılmaktadır.

    --- spoiler ---

    6 veya 7 yıllık yakın birlikteliğimizden sonra , birkaç gün önce öldü kulaklığım. üstelik son nefesini de asil bir şekilde verdi. müziğinden ödün vermeden , yaşlandığını hissettirmeden. kulağımdan çıkardığım sırada öldü. dayanamıyordu artık. hayat yoldaşımı kaybettim.

    en güzel anılarımı yaşarken o yanımdaydı. en kötü günümde o cebimdeydi. en güzel müzikleri onunla dinledim , en güzel filmleri onunla izledim. üniversiteye başlamıştım. herkes geride kaldığında o yanımdaydı. 7 yıldır her gün yanımdaydı.

    bir kulaklığa böyle anlam verilir mi demeyin. kulaklık dediğiniz öyle bir cihazdır ki parasını sonuna kadar hak eder. telefonumdan çok kullanmışımdır. fiyatı 110tl değil de 10 bin tl olsa yine gocunmam alırdım.

    sonuç olaram aynı üründen yine sipariş ettim. hatta 5 6 tane daha alarak ömürlük mx475 stoğumu yapmayı düşünüyorum üretimi kesilmeden.

    --- spoiler ---
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap