6 entry daha
  • durumum vardı uzun uzun okudum, kendisine mesaj atıldığını iddia eden sevgili bacım demiş ki “sakın ak parti kurgusu sanmayın, ben doğuştan chp’liyim, oyum da chp’ye olacaktır” demiş. madem öyle, bu olay 2009 senesinde olmuş neden şimdi gündeme getirdin güzel kardeşim, canım bacım? ha? bir bunu açıkla önce.. muharrem ince’nin başkanlığı gündeme gelince mi hatırladın adamın varlığını? kurgu değilmiş de, chp’liymiş de.. miş de miş.. 9 sene geçmiş, adamın adaylığı gündem olana kadar aklın neredeydi demezler mi? biraz inandırıcı senaryolarla gelin, bunlara artık çocuklar bile inanmıyor.

    edit: birçok gelen mesaj uzerine haber tarihi 2012’ymis arkadaslar, tesekkurler. o zaman bu konuyu “ozellikle” bugun gundeme getiren lord’a, çok sevgili furkan’a sevgilerimi sunuyorum, komple o aldı tum sevgi dolu temennilerimi; full paket, tam donanım.

    edit-2: lord arkadaşımız eklemiş; “iddialar doğruysa böyle biri tarafından yönetilmek istemem” diye.. şimdi ne desek gg. kardeşim şu an biz kimler tarafından yönetiliyoruz bir anlatsana, pirupak??? akıllarla dalga mı geçiyorsun?
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap