• eminim burayı okuyan partiden yetkililer vardır.
    ekşi sözlükte yazan yazar arkadaşlarıma sesleniyorum: bırakın iyi mi oldu kötü mü oldu, kazanır mı kazanmaz mı? gibi soruları... bir kenara koyun hepsini. şurada 50 gün kalmış, artık ne yapılabilir onu düşünme zamanı... öyle slogan atmak ile ağız dalaşı ile olmaz bu işler, sadece safları sıklaştırırsınız bu da erdoğan'ın işine yarar.
    peki ne yapmalı? çözüm getirmeli! illa burayı okuyan parti yetkilileri vardır, birisi bir fikir kıvılcımı yaksa onların kafasında belki de sonunda o aydınlık geleceğe ulaşırız.

    benim önerim tamamen çözüm odaklı proje odaklı vaat odaklı çalışmaları. bırakın erdoğan'ı bağırsın, takmayın! şaka yapmıyorum, siz onu takmadıkça daha çok sinirlenecek ve rasyonelliğini kaybedecek. proje sunun halka, akp şöyle yaptı böyle yaptı da diyebilirsiniz ama çözüm sunmayacağınız şeyi eleştirmeyin.

    hiçbir erdoğan taraftarını erdoğanı karalama ile bu saatten sonra kazanamazsınız. bu sadece erdoğanın işine yarar. takmayın adamı, halka çözüm getirebileceğinizi gösterin. çözümler bir siyasi gruba hitap etmez, bağırmakla olmaz bu iş. karşıyı ikna edeceksiniz, adam doğru söylüyor lan galiba dedirteceksiniz. erdoğana saldırmaya çalışacağınızda kullanacağınız enerjiyi halka kendinizi sevdirmek için kullanın.

    bu halk sevgiye muhtaç! huzura muhtaç! siz onlara samimiyetinizi hissetirin sadece. erdoğan zamanında böyle iktidara geldi.

    bırakın goy goy yapmayı, gerçekten bir işe yarayalım. lütfen, geri dönüş gittikçe zorlaşıyor... bırakın boş muhabetti 2 ay kenara.

    gerçekten mustafa kemal'in askeriyseniz bunu gösterin!
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap