7 entry daha
  • ne yazık ki ikinci sırayı almayı başaramadılar ancak sezonu üçüncü sırada bitirip yükselme play-off'u oynamaya hak kazandılar. ligde bir maç daha oynayacakları için tahminen 11-12 gün sonra başlar eşleşme. mevcut duruma göre rakipleri yüksek ihtimalle vfl wolfsburg, düşük ihtimalle hamburger sv ve biraz daha düşük bir ihtimalle sc freiburg olacak.

    bundesliga'dan kim gelirse gelsin şanslarının pek de yüksek olduğunu düşünmüyorum, en iyimser halimle bile %40 verebilirim şu durumda. umarım beni yanıltır ve yükselirler.

    bu arada, bir önceki entry'de cam kavanoz'un belirttiği stat durumuyla ilgili şöyle bir gelişme var: hamburg, holstein'a stadını kullanma izni vermemiş. bu yüzden yükselirlerse eğer, muhtemelen millerntor'u kullanmak zorunda kalacaklar. kullanabilecekleri tüm alternatif statlar şehre araçla en az 1 saat uzaklıkta olduğu için holstein federasyona "kendi stadımızı kullansak ne olur ya, söz abicim önümüzdeki sezonda toparlayıp standartlara uygun hale getireceğiz" şeklinde bir talepte bulunmuş ancak şu an için bildiğim kadarıyla cevap almadılar daha.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap